2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • Az év iskolarendőre díjat kapta: Jaskó Judit rendőr főhadnagy

Az év iskolarendőre díjat kapta: Jaskó Judit rendőr főhadnagy

Jaskó Judit rendőr főhadnagy, a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság balesetmegelőzési főelőadója vehette át idén a díjat az előző tanévben végzett kiemelkedő iskolarendőri tevékenységéért.

A rendőrség a gyermekek védelmét, valamint a közlekedési nevelő munkában való aktív részvételt kiemelt feladatként kezeli, amely mind bűnmegelőzési, mind baleset-megelőzési szempontból komplex tevékenységet igényel. „Az iskola rendőre” program 2008. szeptember 1-jén indult útjára, és az eddigi tapasztalatok szerint nagymértékben segíti a gyermekek védelmére irányuló tevékenységet.

 

Az ORFK-OBB az előző tanévben kiemelkedő munkát végző iskolarendőrök tevékenységét minden évben „Az év iskolarendőre” díjjal jutalmazza. A Magyar Rendőrségi Igazgatási Központjában a VIII. Országos Iskolarendőr Szakmai Nap keretében 2023. február elsején vehettek át jutalmat a tanév legjobb iskolarendőrei.

BorsodAbaúj-Zemplén Vármegyéből Jaskó Judit rendőr főhadnagy, a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság balesetmegelőzési főelőadója kapta az országos szakmai elismerést.

Jaskó Judit r. főhadnagy 2008. október 1-je óta dolgozik a rendőrség állományában. A közösség elé példaképül állítható, munkatársaival és a társzervekkel is kiváló a kapcsolata. Az „iskola rendőre” programban aktívan részt vesz, számos bűn- és balesetmegelőzési projektet szervezett. Rendszeresen tart az iskolában közlekedésbiztonsági előadásokat, és kerékpáros elméleti és gyakorlati vetélkedőket minden korosztály részére. Ezen felül minden egyéb iskolai, és egyéb társadalmi érdekeket szolgáló felkérésnek eleget tesz. Szakmai munkájának színvonala és emberi magatartása egyaránt méltóvá teszi az elismerésre. Gratulálunk!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…