2023. 03. 22. szerda

Beáta, Izolda, Lea
1 EUR 389 HUF
1 GBP 442 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • Az ellenőrzés végén kikristályosodott az anyag

Az ellenőrzés végén kikristályosodott az anyag

A rendőrök megállítottak egy autót, majd ellenőrizték azt, ennek eredményeként új-pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének gyanúja miatt elfogtak egy férfit és egy nőt Miskolcon.

Új-pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 39 éves szikszói férfival, és 28 éves női társával szemben. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság MEKTA bevetési egysége 2022. november 15-én 19 óra után a 3-as számú főút, Miskolcra bevezető szakaszán ellenőrzés alá vontak egy személygépkocsit. A rendőrök az autóban közel két kilogramm kristályszerű anyagot találtak. Az időközben a helyszínre érkező Miskolci Rendőrkapitányság munkatársai az autó vezetőjét, és az utasát a rendőrségre előállították, akiket a nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki.
kristály

A Miskolci Rendőrkapitányság gépkocsi 39 éves vezetőjét őrizetbe vette, és előterjesztést tett letartóztatásának ügyészi indítványozására is, míg a nő szabadlábon védekezhet.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek