2023. 06. 9. péntek

Félix
1 EUR 369 HUF
1 GBP 428 HUF

Autós sodort el egy nőt a járdán Pácinban

A gyalogos előreláthatóan nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Egy férfi autójával 2022. december 12-én a reggeli órákban Pácin belterületén közlekedett. A sofőr az elsődleges információk szerint nem az út és látásviszonyoknak megfelelően haladt a vizes, havas úton és megcsúszott, majd a járdán egy szabályosan közlekedő gyalogost elsodort. Az asszony a baleset következtében könnyű sérülést szenvedett. A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság vizsgálja a baleset körülményeit.

A baleseti statisztikai adatok és az elmúlt évek rendőri tapasztalatai egyértelműen azt mutatják, hogy őszi és téli hónapokban sajnálatos módon az autósok több gyalogost ütnek el a hazai utakon.

Ezekről az esetekről elmondható, hogy legtöbbszőr valamilyen emberi hiba áll a háttérben – gyorshajtás, elsőbbség meg nem adása, figyelmetlenség – és ez egyben azt is jelenti, hogy ezek a többnyire súlyos balesetek szabálykövető magatartással megelőzhetők!

„… hogy mindenki hazaérjen!”

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Az ENSZ Közgyűlése 2014. december 11-én, 177 támogató ország egyhangú szavazatával június 21-ét a jóga világnapjává (Nemzetközi Jóga Nap) nyilvánított…

További cikkek