2024. 07. 15. hétfő

Henrik, Roland
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • Annoni Zitát traumatizálta, hogy sokat csúfolták az elálló fülei miatt

Annoni Zitát traumatizálta, hogy sokat csúfolták az elálló fülei miatt

Sokszor kérik fel modellnek és különböző tévés szereplésekre, mégis minden ilyen jellegű megkeresést visszautasít Annoni Zita, aki fiatalkora óta több saját vállalkozást is menedzsel. Most mégis kivételt tett és kamera elé állt.

Az elmúlt tizenöt év óriási változást hozott Annoni Zita életébe. Hátat fordítva modellkarrierjének egy teljesen új területen, a fotózásban találta meg önmagát, majd jött a szerelem, és feleségül ment Gianni Annonihoz. „Ritkán adódik már ilyen helyzet, amikor modellként vagyok jelen egy fotózáson. Az elmúlt években tudatosan alakítottam így, de most mégis nagyon örültem, amikor a csapat megkeresett a projekt tervével, és azonnal felkeltették az érdeklődésemet, hajtott a kíváncsiság, hogy vajon milyen lesz a végeredmény. Nem volt kérdés, hogy igent mondok a felkérésre” – árulta el Annoni Zita a GLAMOUR magazin most megjelenő, digitális címlapja kapcsán. „Inkább fotózni szeretek. Azt gondolom, a kettőt nem lehet százszázalékosan együtt csinálni. Komolytalannak tűnne, ha mindkét területen jelen lennék. Bár a fotózás állandó része az életemnek, mégis sokan meglepődnek még ezen.”

Zita azt is elárulta az interjúban, hogy ma már nem foglalkozik azzal, hogy mit gondolnak vagy mit várnak el tőle mások. „Mai fejjel úgy gondolom, meg kellett hozzá érnem, hogy ne mások elvárásai szerint éljem az életemet. Másrészt mostanra van mellettem egy olyan férfi, aki az elmúlt tíz évben megerősítette bennem azt a felismerést, mennyire nem számítanak a külsőségek, hogy nem ezektől leszek több” – mondta, hozzátéve, hogy Gianni nem az a férfi, aki a megjelenés alapján ítéli meg az embereket, és az egyszerűségre törekszik. „Visszahozta azt a korábbi énemet, amikor a lazaság, a kényelem volt a legmeghatározóbb eleme a mindennapjaimnak. Sokáig szégyelltem az elálló füleimet, évekig takargattam. Ma már ez sem érdekel, mert velük vagyok önmagam. A gyerekkoromban nem voltak érzékenyítések, számtalan gyerekkori trauma ért azért, mert csúfoltak az elálló füleim miatt. Az akkori mesék nem az elfogadásra sarkallták a gyerekeket. A fülem miatt folyamatosan gúnyt űztek belőlem, és ezeket a sebeket azóta is hordozom.”

Az üzletasszony két kisgyermek édesanyjaként abban hisz, hogy szeretettel, törődéssel, a világ megismertetésével rengeteget tehet értük. „Folyamatosan mesélek nekik a világról, a körülöttünk lévő emberekről, az életről, természetesen a koruknak megfelelően. Ha eljön az idő, hagyni kell őket kibontakozni, hogy megtalálják önmagukat és a céljaikat” – mesélte Zita, aki az élete egy olyan szakaszában van, amikor a gyerekekkel való foglalkozás teszi ki a mindennapjaimat. Nem is az idő múlása foglalkoztatja, még fontosabb, hogy sokáig fitten, egészségesen legyen mellettük.

A teljes interjú az alábbi linken olvasható: https://www.glamour.hu/sztarhirek/annoni-zita-interju/5c0ggqe

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek