2024. 10. 16. szerda

Gál
1 EUR 401 HUF
1 GBP 480 HUF
Kezdőlap » Hírek » A Szegénység elleni küzdelem világnapja október 17. : Egyedi programot szerveznek hátrányos helyzetű nagycsaládoknak

A Szegénység elleni küzdelem világnapja október 17. : Egyedi programot szerveznek hátrányos helyzetű nagycsaládoknak

Különleges ebédre invitálják a szűkölködő családokat, a Szegénység elleni küzdelem világnapja alkalmából. Több mint ötven gyermeket és szüleiket lepnek meg finom ebéddel. A csemeték és felnőttek nagy örömmel fogadták el a meghívást az éttermekbe, ami számukra nagy dolognak számít.

 A Baptista Szeretetszolgálat programszervezője, Baricz Dezső egész évben segít a rászorulókon. Ezúttal éttermeket keresett meg, hogy egy jó ügy mellé álljanak. Örömmel csatlakozott a kezdeményezéshez több fővárosi étterem, hogy a hátrányos helyzetű családok elköltsenek egy finom ebédet. Ez a jótékonysági akció egy figyelemfelhívás is egyben, hogy a cégek egy kis odafigyeléssel mekkora örömet okozhatnak a rászorulóknak.

Baricz Dezső fontosnak tartja, hogy felhívjuk a figyelmet, milyen csodálatos dolog jótékonykodni, és segíteni a rászorulókon.

– Mindig rendkívül jó érzés segíteni a hátrányos helyzetű embereken, és az életüket ezzel egy kicsit megkönnyíteni. Minden évben többféle programmal, ajándék- illetve élelmiszerosztással támogatom a szegényebb sorban élőket. Egész évben gyűjtöm az adományokat, és a nagyobb ünnepek során ki is osztom azokat a rászorulóknak. Már hagyománnyá vált, hogy a Szegénység elleni küzdelem világnapja alkalmából is segítsek. Igyekszem felnyitni az embertársaim szemét, hogy már egy apró dologgal, étellel is támogatni tudjuk a nélkülözőket. Nagyon sokan jelentkeztek erre az alkalomra is, látszik, hogy sokan rászorulnak a segítségre.

Köszönet a támogatásért a Kakas étterem munkatársainak, akik október 17-én csütörtökön 13 órakor látnak vendégül 25 fős gyermekcsoportot és kísérőiket egy ünnepi ebédre. Továbbá köszönöm a TV2 Mákvirág étteremnek is, hogy október 19-én szombaton 13 órakor látnak vendégül egy 25 fős gyermekcsoportot.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Kapcsolódó cikkek

NAV: Karóra ponyvázva
Csaknem hetvenmillió forint vagyoni hátrányt okoztak azok a hamis karórák, amelyeket a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzü…
NAV: A türelem makettet terem
Makettezőknek, gyűjtőknek szól a Nemzeti Adó- ás Vámhivatal (NAV) következő árverése: most akár a kikiáltási ár feléért is megvásárolható a 15 millió …

További cikkek

Facebook

Időjárás

Karikatúra

furesz

Legolvasottabb

Hirdetés

Nap vicce

– Hogy hívják a mexikói rigót?
– ???
– Rodrigó!

Forrás: napivicc.hu

Hirdetés
Hirdetés

Horoszkóp