2023. 06. 5. hétfő

Fatime, Fatima
1 EUR 371 HUF
1 GBP 432 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • A pünkösdi hétvégén nyitnak a szabadtéri fürdőink

A pünkösdi hétvégén nyitnak a szabadtéri fürdőink

Tavaly októberben az energiaválság, a magas gáz- és villamos áram árak, valamint a folyamatosan növekvő infláció miatt a Miskolci Fürdők Kft. kénytelen volt bezárni fürdőit.

 

A város és a Miskolc Holding Zrt között – a nyitás érdekében – az elmúlt hónapokban folyamatosak voltak az egyeztetések, melynek eredményeként 2023. május 27-én megnyithatja kapuit a Selyemréti Strandfürdő, és a miskolctapolcai strandfürdő is.

 

A pünkösdi hétvégétől a strandfürdők minden kültéri medencéje üzemelni fog, és erre a hétvégére gyerek programokkal is készülnek a szervezők, melynek részleteiről hamarosan a két fürdő online felületein tájékozódhatnak.

 

A Selyemréti Strandfürdő reggel 6-tól este 8 óráig, a miskolctapolcai strandfürdő délelőtt 9 órától, este 6 óráig várja a fürdőzni vágyó vendégeket.

 

Az Ellipsumélményfürdő része az elvégzett garanciális munkák visszaellenőrzése miatt továbbra is zárva tart. A wellness szolgáltatások csak a Miskolctapolcai Barlangfürdőben vehetők igénybe.

 

A szabadtéri strandokon a bezárás előtt megvásárolt és fel nem használt bérletek lejárati ideje a  zárva tartás időtartamával automatikusan meghosszabbodik.

 

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Mindig látni akarta, mi játszódik le a színpad azon részén, ami a nézőtérről nem látható? Kíváncsi rá, mi történik, mielőtt felmegy a függöny, vagy mi…