2024. 07. 27. szombat

Olga, Liliána
1 EUR 391 HUF
1 GBP 463 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • A kiemelkedő tehetség és a női energia győzelme!

A kiemelkedő tehetség és a női energia győzelme!

Átadták a 2023-as GLAMOUR Women of the Year díjakat

A sztárok „green carpeten” vonultak be csütörtök este a GLAMOUR Women of the Year díjátadó gálájára, a hagyományokhoz híven a kiemelkedő tehetség és női energia került a fókuszba a magazin szerkesztősége által életre hívott rendezvényen.

A GLAMOUR csapata idén is fontosnak tartotta, hogy a XXI. századi ökomissziónak megfelelő, környezetbarát eseményen ünnepelhessen. Az esemény dress code-ja szerint a sztárok már viselt és szívükhöz közel álló, újragondolt vagy éppen a környezetvédelemre nagy hangsúlyt fektető vállalkozások, illetve hazai tervezők ruháiban jelentek meg.

„Az év hősnője” különdíjat minden évben egy olyan szervezet vagy közszereplő kapja, melynek vagy akinek hiteles és fontos a társadalmi felelősségvállalása. 2023-ban Mérő Veráé, íróé, publicistáé és jogvédőé az elismerés. Vera célja, hogy a társadalom befogadható tudatosításával hatékonyan tegyen egy áldozatbarátabb, együttérzőbb Magyarországért.

Az év énekesnője kategóriában a GLAMOUR-közösség szavazatai alapján a Margaret Island együttes frontembere, Lábas Viki vihette haza a díjat. Az év színésznője a számos filmből, sorozatból és színházi előadásokból jól ismert Kovács Patrícia lett, míg Sydney van den Bosch Az év közösségimédia-sztárja kategóriában bizonyult az olvasók kedvencének.

Az üzleti életben sikereket elérő nők Az év üzletasszonya kategóriájában várták a szavazatokat, itt Lilu, a Liluland társalapítója és a BODY+ME termékcsalád megálmodója hasított. Az év divattervezője idén Poprádi Flóra (CUKOVY), Az év sportolója cím boldog tulajdonosa Pap Bianka paralimpikon, többszörös világ- és európa-bajnok úszónő.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Farkasházi Réka izgalmas nyara
Sztárvendégekkel ünnepli 18. születésnapját az ország egyik legnépszerűbb gyerekzenekara „Egy újabb mérföldkőhöz érkeztünk, azt hiszem” - kezdi Far…
Ott segítünk, ahol tudunk…
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei nem először, és valószínűleg nem is utoljára jeleskedtek közúti balesetnél. Eg…

További cikkek

Best of Program
2024.augusztus 8–31., Magyar Képzőművészeti Egyetem, Barcsay terem, Aula (1062 Budapest, Andrássy út 69–71.)   augusztus 8. csütörtök, 19…