2024. 05. 3. péntek

Tímea, Irma
1 EUR 389 HUF
1 GBP 455 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • A farsangi fánk ideális csomagolóanyaga a FlaMobox

A farsangi fánk ideális csomagolóanyaga a FlaMobox

Farsang közeledtével előkerülnek a fánkreceptek, hiszen számtalanféle változat létezik. Beszélhetnénk a klasszikus farsangi fánkról, ami kerek alakú, szalag fut rajta körbe, a közepe benyomott és finom baracklekvár ízesíti, azonban emellett nagyon sok fajtája létezik, és ilyenkor érdemes többféle receptet is kipróbálni.

Ha pedig nem szeretnéd ezeket megsütni, akkor bátran vásárolj, hiszen ma már akár az üzletekben is találhatsz színes, töltött vagy töltetlen, cukormázzal és apró cukorkákkal vagy csokival díszített finomabbnál finomabb darabokat.

A fánk elcsomagolása

Bizonyára észrevettétek, hogy az utóbbi időben egyre népszerűbbek és keresettebbek lettek a fánkok. Ezek a finomságok könnyedén elcsomagolhatóak az indepack.hu főételes dobozai között található FlaMobox dobozba, ami egy környezetbarát, kiváló csomagolás és azt is eláruljuk, hogy miért.

A FlaMobox doboz ugyanis papírból készült, tehát egy környezetbarát és 100%-ban lebomló csomagolásról van szó, amely fenntartható termelésből származik, és gyártása során a környezeti terhelés minimális. A belseje zsírálló réteget tartalmaz, így nem kell azon aggódni, hogy a cukormázzal bevont fánkok átáztatják.

Mivel többféle méretben is létezik, így több termék esetén a nagyobbat, kevesebb esetén pedig a kisebbet válaszd. A papírdoboz a tetejét is tartalmazza, így nagyon könnyű lezárni, egyszerűen csak rá kell hajtani és összezáródik.

A fánkok fajtái

A világ minden táján készítenek fánkot, így nem csoda, hogy annyiféle változat létezik. Hazánkban nagyon sokáig a farsangi fánk volt a legelterjedtebb, nagymamáink előszeretettel sütötték meg, és nem csupán desszertként, hanem egy tartalmas, húsos leves után akár főételnek is. Farsang tájékán pedig különösen gyakran találkozhattunk vele, a farsangi buli elengedhetetlen édességévé vált.

Ezenkívül a különböző édes vagy sós töltelékkel töltött képviselőfánk, illetve a forgácsfánk, más néven a csörögefánk is nagy népszerűségnek örvendett, míg az előbbi elkészítésére csak kevesen mertek vállalkozni, addig az utóbbit akár kezdő háziasszonyok is elkészíthetik.

További változatok

Pillanatok alatt elkészíthető a túrófánk, de a tarkedli, vagyis a cseh fánk sem igényel különösebb szakértelmet. A profiterolt és a churrost is tekinthetjük fánknak, ennek az elkészítéséhez már kicsit nagyobb szerencsére van szükség, az amerikai minifánk pedig a strandok és a rendezvények egyik legfinomabb desszertje, különböző öntetekkel, szószokkal kombinálva.

A fánkot tölthetjük krémekkel, és díszíthetjük színes cukormázzal, szórhatunk rá színes cukorkát, csokireszeléket.

Ha pedig az elkészült műveket be szeretnéd csomagolni, akkor a FlaMobox papírdoboz egy tökéletes megoldás lesz, hiszen ebben nem fognak megsérülni és könnyen elvihetők bárhová.

Vendéglátósként érdemes ebben az időszakban felvenni a kínálatba valamelyik fánkfajtát, akár egy egyedi recept alapján készített változatot, így növelheted vendégkörödet és a vásárlói elégedettséget./X/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ismét lecsapott az álbankár, egy edelényi sértett számláján lévő közel 5 millió forint vált köddé. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitánys…
Tömérdek hirdetésben árult ingatlanokat egy férfi, miközben évente alig négy-öt számlát állított ki az őt megbízó tulajdonosoknak az eladott ingatlano…

További cikkek