2024. 06. 13. csütörtök

Antal, Anett
1 EUR 395 HUF
1 GBP 469 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Gazdaság
  • »
  • Télen is folytatódik a Miskolc pont jó! online turisztikai kampány

Télen is folytatódik a Miskolc pont jó! online turisztikai kampány

A téli időszakban sem maradnak ajánlatok nélkül az észak-magyarországi  nagyváros iránt érdeklődők, a város folytatja a nyáron indított Miskolc pont jó! elnevezésű  forgalomélénkítő online kampányát. Az akció továbbra is online felületeken szólítja meg a belföldi turistákat egyszerű, de kreatív üzenettel. 

Miskolc évek óta törekszik arra, hogy valóban négy évszakos desztinációként éljen a pihenésre  vágyók fejében, olyan hely legyen, ahová az év bármely hónapjában érdemes felkerekedni, mert  mindig történik valami izgalmas és rendkívüli.

Mivel a közel másfél éve tartó pandémia árnyéka még mindig rávetül a turizmus szereplőire,  kiemelten fontos, hogy legyenek olyan látnivalók és élmények, amelyek az érvényes járványügyi  szabályozásoknak megfelelően biztonságosan látogathatók és maradandó emléket jelentenek a  hidegebb napokban is.

Miskolc igazán szerencsés helyzetben van, a Bükk hegység ölelő karjai egész évben végtelen tárházát  kínálják a testet felpezsdítő túráknak, az akár 900 méternél magasabb csúcsokról lenézve a ködös,  szürke napokon is gyönyörű napfényes, kékeges panorámában lehet részünk. A Bánkúti Síközpont  révén a téli sportok szerelmesei is otthonra találhatnak a miskolci vagy bükki szálláshelyek egyikén és  a testi felfrissülés mellett felejthetetlen programokon vehetnek részt a város kulturális  intézményeiben. A Miskolci Nemzeti Színház szívbemarkoló előadásaiért ma már egyre messzebbről  érkeznek az igényes kikapcsolódás kedvelői, de a város befogadó jellegét tükröző templomai és a  Herman Ottó Múzeum kiállítóterei is tartalmas időtöltést jelentenek a korán sötétedő hónapokban.

Az adventi időszak legnagyobb attrakciója a többször is Európa legszebbjévé választott adventi  villamos, ami idén 10. alkalommal indult útjára. A villamos mézeskalács házikóként gurulva, mesésen  feldíszített, arany színekben ragyogó belső térrel várja az elvarázsolódni vágyó kicsiket és nagyokat. A  villamos útvonalán található a város adventi vására is, amit fényfüzérekbe öltöztetett fák és fénnyel  festett épületek vesznek körbe.

A téli hónapokhoz hozzátartoznak a fürdős élmények is, ilyenkor különösen jól esik megmártózni a  meleg vizű medencékben vagy felpezsdülni a szauna kabinokban. Fürdőzésre a miskolctapolcai  üdülőterületen az Európa-hírű Barlangfürdőben és az alig féléve megnyílt Ellipsum Élmény- és  Strandfürdőben várják a vendégeket.

A kampány tél végéig tart, ez idő alatt a város közösségi média felületeit is érdemes követni (https://www.facebook.com/HelloMiskolc/), hiszen karácsony közeledtével hasznos tippeket  tartalmazó adventi naptár is várja majd az érdeklődőket.

Miskolc bizakodással tekint a téli hónapok elé, nem alaptalanul remélve azt, hogy sikerül megőriznie  helyét a legkeresettebb települések között, hiszen a tavalyi évben 12 helyet előrelépve a 11. helyen  végzett a kereskedelmi szálláshelyek vendégéjszakáit tartalmazó listán.

Miskolc turisztikai szolgáltatói békés adventi készülődést és áldott, pihenéssel teli időszakot kívánnak  mindenkinek.

Az online kampány linkje megtekinthető itt: https://miskolc.hu/miskolc-pont-jo

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kilencmilla kódokból
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) folyamatosan ellenőrzi a különböző portálokon, közösségi oldalakon kereskedőket. A gyanús, ületszerűnek tűnő profil…

További cikkek

Lemaradt a felszállásról
Lemaradt a londoni gépről egy román utas, akit az M4-es autóúton ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei. …