2024. 07. 15. hétfő

Henrik, Roland
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF

Zöld energiákról a BOKIK-ban

Csabai Tamás a BOKIK képviseletben köszöntötte azt az Üzletember-találkozót amelyet  a kis- és középvállalkozások, valamint támogató szervezeteik számára rendeztek a Népkerti Vigadóban.

Az esemény célja az -mint bevezetőjében mondta – hogy segítséget nyújtsanak az üzleti kapcsolatok megteremtésére a zöldenergiában érdekelt magyar és szlovák kis- és középvállalkozásoknak. Baán Anna, a BOKIK titkára tartott előadást az Európai klaszterekről, és hazai példákat is ismertetett, valamint a kamarai tapasztalatokról is beszélt. Azt is elmondta, hogy a miskolci főutcai kereskedők, idegenforgalmi szakemberek együttműködésével szeretnének egy új klasztert létrehozni, amely segít abban, hogy a Széchenyi utca ne néptelenedjen el. Az új klaszter célja az is, hogy népszerűsítse majd a hazai termékeket, mint ezt a kamara már eddig is felvállalta.

Nagy István a NORDA képviselője, a nemzetközi energetikai pályázatok tapasztalatairól szólt, és ismertette a résztvevőkkel a City-Sec projektet, majd Zsófi János vállalkozó, a biomassza fűtés és a napkollektor kapcsolatáról beszélt.
A holnapi napon a konferencia résztvevői a szolvákiai Kenyhecen lévő Ipari Parkba látogatnak.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…