2024. 05. 5. vasárnap

Györgyi
1 EUR 389 HUF
1 GBP 455 HUF

2011-ben is folytatódik a Főzzön játszóteret!

Miután az elmúlt 4 év alatt 36 biztonságos Delikát8 játszótér épült fel, idén ismét újult erővel indul a Főzzön játszóteret! program.
Január 15-től egészen augusztus 15-ig bárki megnyerheti a 8 db játszótér egyikét már 1 kg Delikát8 vonalkóddal is, azonban minél több vonalkód érkezik az adott településről, annál nagyobb az esély a nyerésre.
Ismét nagy lehetőség áll az összetartó közösségek előtt, hiszen továbbra is garantáltan játszóteret kap az a település mely:
– összesen, vagy
– a lakosok számához viszonyítva a legtöbb
pályázatot küldi be.
Ha eddig sosem játszott, itt az ideje kipróbálni, ha pedig eddig is lelkes részvevője volt a Főzzön játszóteret! programnak, akkor most sem érdemes kimaradni, hiszen a leghűségesebb pályázóinknak külön lehetőséget biztosítunk a játszótér elnyerésére. Azok a korábban nem nyertes települések, akik az elmúlt 4 évből minimum 3-ban pályáztak, és 2011-ben is küldenek be érvényes pályázatot, részt vesznek abban a sorsolásban, amelyben kifejezetten a legkitartóbb játékosokat szeretnénk megjutalmazni.
A www.delikat.hu honlapon megtalálja a játékszabályt, s lehetőség nyílik követni a garantált nyereményért folyó verseny állását, valamint remek tippeket kaphatunk, hogyan legyen a gyűjtés minél sikeresebb.
A www.delikat.hu és a www.iwiw.hu Főzzön játszóteret! profilnál megnézhetik az átadókon készült képeket és láthatják, milyen hatalmas boldogsággal töltötte el a csöppségeket a nagy nap, mikor birtokba vehették az új Delikát8 játszóteret. És persze a gyerekek öröme, a szülők arcára is mosolyt csal.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek