2024. 06. 12. szerda

Villő
1 EUR 395 HUF
1 GBP 469 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Gazdaság
  • »
  • Tanévkezdésre elkészülnek a belső felújítási munkálatok a Miskolci Egyetemen

Tanévkezdésre elkészülnek a belső felújítási munkálatok a Miskolci Egyetemen

A Miskolci Egyetemen épületének energetikai korszerűsítési munkálatainak belső részét az oktatás kezdetére befejezi a Jánosik Kft., amely közbeszerzési pályázaton nyerte el a 350 millió forintos beruházás kivitelezését – közölte a cég az MTI-vel.
Jánosik Lajos, a társaság tulajdonosa elmondta: a májusban indult felújításban egyebek mellett 1300 négyzetméteren kicserélik az elavult homlokzati nyílászárókat, az épület 2800 négyzetméteres külső felülete homlokzati hőszigetelést és új színezést kap. A munkálatok részeként lecserélik 4 előadóterem szellőző berendezését is. Az energetikai felújítást követően jelentősen csökken majd az épület hőleadása, javul az energiafelhasználás hatásfoka, kevesebb lesz a káros anyag kibocsátás és csökkenek az üzemeltetési költségek – tette hozzá.

A több lábon álló, és a takarítási szolgáltatásokban piacvezető cég idei éves 6,4 milliárd forintos tervezett árbevételéből közel negyven százalékban részesül az építőipari ágazat.

A nyilvános cégadatok szerint a társaság tavaly 5,4 milliárd forint árbevételt ért el, 307 millió forint adózott eredménnyel, míg 2011-ben 259 milliós profitot tudott felmutatni, mintegy 4,978 milliárd forint árbevétel mellett.

– MTI –

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kilencmilla kódokból
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) folyamatosan ellenőrzi a különböző portálokon, közösségi oldalakon kereskedőket. A gyanús, ületszerűnek tűnő profil…

További cikkek

Lemaradt a felszállásról
Lemaradt a londoni gépről egy román utas, akit az M4-es autóúton ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei. …