2024. 06. 17. hétfő

Laura, Alida
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF

Szentgotthárdon takarít a Jánosik

Négy ajánlattevő közül a takarítási szolgáltatásban országos piacvezető cégek közé tartozó Jánosik és Társai Kft. nyerte el nyílt közbeszerzési pályázaton Szentgotthárd város önkormányzati intézményeinek a teljes körű takarítását. Az árverseny szigorú feltételeit is teljesíteni tudták, így a megbízó város jelentős összeget takarít meg, amit más célokra fordíthat. A megállapodást határozatlan időre kötötték meg.
Ez év elejétől a város 9 intézményében köztük a kulturális, szociális, egészségügyi, szociális és oktatási feladatoknak otthont adó épületekben, valamint a Polgármesteri Hivatalban több mint 19 ezer négyzetméteren felel a tisztaságért a Jánosik Kft. A mindenre kiterjedő, szakmai és logisztikai hátteret a szolgáltató cég adja. Ennek a háttérnek is köszönhető, hogy a Jánosik az ország bármely szegletében versenyképes. A napi feladatok konkrét ellátásával helyi munkavállalókat bíztak meg. Több millió forintos, korszerű takarítógépeket és eszközöket telepítettek a városba. A takarítási technológia meghatározásakor figyelembe vették az egyes intézmények speciális igényeit és adottságait.
– Viszonylag rövid idő alatt jó munkakapcsolat alakult ki a szentgotthárdi megrendelővel, aki kiemelt figyelmet fordít a környezetvédelmi szempontoknak is. Cégünk munkája során ennek is maradéktalanul meg tud felelni. Érezzük a bizalmat, amit hosszú távon szeretnénk magas színvonalú, megbízható munkával viszonozni – jelentette ki Jánosik Lajos, a cég tulajdonosa.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kilencmilla kódokból
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) folyamatosan ellenőrzi a különböző portálokon, közösségi oldalakon kereskedőket. A gyanús, ületszerűnek tűnő profil…

További cikkek

Emberölés Füzérkajatán
A rendőrök a fővárosban fogták el azt a férfit, aki Füzérkajatán megölt egy 85 éves nőt. Emberölés miatt folytat eljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén …