2024. 06. 20. csütörtök

Rafael
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF

Szállodát üzemeltet a Jánosik Kft.

Nemcsak takarít, hanem komplexen üzemelteti a miskolci UNI-HOTEL-t a Jánosik és Társai Kft., Magyarország piacvezető takarító cége. A hotel a PPP program („Public Private Partnership”) keretében, vállalkozói tőke bevonásával valósult meg. Tulajdonosa az OTP Ingatlan Zrt.  A pénzintézet projekttársasága a Miskolci Diákotthon Kft. az UNI-HOTEL üzemeltetésével a Jánosik és Társai Kft.-t bízta meg. Az üzleti megállapodás szerint a Jánosik és Társai Kft., mint üzemeltető alvállalkozó gondoskodik a 24 órás recepciós szolgálatról, az ingatlan karbantartásról,  a takarításról, az ágyneműk mosásáról, a külterület gondozásáról és az őrző-védő szolgálatról. Tulajdonképpen itt egy helyen csináljuk azt, amihez értünk, amire a cég képes – mondta Jánosik Lajos, a cég tulajdonosa.
   Az UNI-HOTEL több mint egyetemi kollégium, ezért a folyamatos működtetés speciális felkészültséget igényel. A több éve tartó sikeres és eredményes közös munka során a Jánosik Kft. bizonyította, hogy alkalmas a teljes körű üzemeltetésre – erősítette meg Káelné Kovács Rita, a Miskolci Diákotthon Kft. ügyvezetője, a hotel igazgatója.  
  Az intézmény egész évben üzemel.  Szeptembertől júliusig a Miskolci Egyetem több mint ötszáz diákjának az otthona. Ebben az időszakban is fogad külsős vendégeket. Például vendégtanároknak, külföldi egyetemistáknak és Miskolcra látogató turistáknak, összesen mintegy 60 főnek tud szállást és ellátást nyújtani. A nyári hónapokban teljes kapacitásával nyitott a külső vendégek előtt. Komfortfokozatával, szolgáltatásaival a magas színvonalú igényeknek is eleget tud tenni. Július elejétől augusztus végéig, egyidejűleg akár 603 vendéget is fogadni tud.
   Az UNI-HOTEL a Miskolci Egyetem területén, zöldövezetben található, közel a belvároshoz, Miskolctapolca kapujában. Az előadótermek technikai felszereltsége, a jól felszerelt egyetemi sportkomplexum nemcsak az egyéni látogatóknak, hanem a nagyobb csoportoknak is ideális helyszín különböző események megszervezésére.
  Tanácskozások, konferenciák megrendezésére is felkészült a hotel. A környék nyújtotta természeti és kulturális értékek elérhetőségével vonzó célpont lehet hétvégi családi programokhoz, üdülésekhez, csoportos- és társas rendezvényekhez, évfolyam találkozókhoz.
A hotel rendezvényeinek és programjainak előkészítésében is rész vesz és a szükséges technikai hátteret biztosítja Jánosik és Társai Kft.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kilencmilla kódokból
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) folyamatosan ellenőrzi a különböző portálokon, közösségi oldalakon kereskedőket. A gyanús, ületszerűnek tűnő profil…

További cikkek