2021. 09. 20. hétfő

Friderika
1 EUR 354 HUF
1 GBP 413 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Gazdaság
  • »
  • Provident kölcsönök – gyors megoldások mindenki számára

Provident kölcsönök – gyors megoldások mindenki számára

A gyorsan és egyszerűen felvehető kölcsönök sokak számára nyújtanak hatékony megoldást és azonnali segítséget. Legyen szó akár nem várt anyagi kiadásról vagy gyorsan megvalósítandó befektetésről, a Provident kölcsönök rugalmas és könnyen elérhető segítséget biztosítanak az ügyfelek számára.

Miért célszerű és kényelmes a Provident által nyújtott kölcsönöket választani?

A hitelintézet már 2001 óta biztosít a magyarországi ügyfelek számára átlátható, illetve egyszerűen és kényelmesen elérhető személyi kölcsönöket. A kis összegű és rövid lejárati idővel rendelkező, fedezet nélküli, illetve szabad felhasználású hitelek számos különböző szituációban nyújtanak segítséget.

A cég által kínált kölcsönök a teljes lakosság körében népszerűek, mivel egyszerűen átlátható és kényelmesen igényelhető szolgáltatásoknak számítanak. A kölcsönök egyáltalán nem tartalmaznak rejtett költségeket, és a kamat, illetve a THM értéke nem változik meg.

Hitelügyintézés egyszerűen

A Provident kölcsönök igénybevételéhez pozitív hitelbírálat szükséges. Amennyiben ez megtörténik, a hitel összege banki átutalással kerül az ügyfél számlájára, és a visszafizetés szintén banki átutalás segítségével történik.

A hitelkalkulátor alkalmazásával a kölcsönök feltételei és költségei rövid idő alatt, kényelmesen megtekinthetők néhány adat megadását követően. Ha bármilyen kérdés merül fel az ügyfél részéről, célszerű felvenni a kapcsolatot telefonon, online vagy személyesen az ország 22 Provident hitelpontja egyikében.

Személyi kölcsön igénylése otthonról, kényelmesen

Az Otthoni Szolgáltatás az ügyfelek számára egy kényelmes és egyszerűen elérhető lehetőség, hogy a hitelügyintézés folyamatai minél gördülékenyebbek legyenek. Az ügyfél otthonába egy előre egyeztetett időpontban látogat el a cég munkatársa, hogy a hitelbírálatot és a szerződéskötést elvégezze. A szerződéskötést követően a munkatárs készpénz formájában adja át a felvett kölcsönt, így az azonnal felhasználhatóvá válik az ügyfél számára.

A kölcsön visszafizetése szintén személyesen, az ügyfél otthonában történik készpénz használatával. A kölcsönnel kapcsolatos pénzügyek intézése így egy valóban kényelmes, személyre szabott és egyszerű folyamatnak tekinthető. Az időpontok egyeztetése teljes mértékben rugalmas, hiszen banki nyitvatartási időn kívül és hétvégén egyaránt elérhetők a hitelügyintéző munkatársak.

A kölcsön felvétele előtt érdemes minden ügyfélnek alapos kalkulációt végezni, amely által könnyen kiszámíthatóvá válik a felvenni kívánt összeg. Fontos, hogy az ügyfél a saját anyagi lehetőségeihez mérten vegyen fel kölcsönt, hiszen a túlzott mértékű hitel felvétele akár eladósodáshoz is vezethet./X/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Újabb elismerések Miskolcnak – idén 9 Városmarketing Gyémánt-díjat, valamint Covid Marketing Különdíjat nyert a város   Miskolc idén is sik…

További cikkek

Egy személyautó az úttestre lelépett gyalogos férfit ütött el Miskolcon, az Andrássy utcában. Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum