2024. 04. 14. vasárnap

Tibor
1 EUR 392 HUF
1 GBP 458 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Gazdaság
  • »
  • Országos turisztikai „csúcstalálkozóval” kezdődött a X. Országos TDM Konferencia

Országos turisztikai „csúcstalálkozóval” kezdődött a X. Országos TDM Konferencia

2013. október 16-án az Országos Turisztikai Szakmai Fórummal vette kezdetét a jubileumi X. Országos TDM Konferencia Tatán. A találkozóra a legjelentősebb országos turisztikai érdekképviseleti szövetségek, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Turisztikai Kollégiuma és a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ Nonprofit Kft. voltak hivatalosak, mely szervezetek elfogadva a Magyar TDM Szövetség meghívását előremutató tanácskozáson vehettek részt. A résztvevők egyetértettek az összefogás szükségességében és az egységes szakmai állásfoglalás kialakításában, így a közös gondolkodás folyamatos megvalósítását szorgalmazzák.
Az országos turisztikai vezetők eszmecseréjét követően a Magyar TDM Szövetség Közgyűlése adott lehetőséget az olyan fontos szakmai feladatok átgondolására, mint a turizmus jogszabályi hátterének megteremtésének lehetőségei, az előttünk álló 2014-2020-as Európai Uniós fejlesztési időszakkal kapcsolatos szövetségi tevékenység, a 2013 novemberében induló TDM menedzseri képzés, mely felépítése és képzési anyaga a TDM Kontakt és a Szövetség együttműködésében került kialakításra, valamint a létrejött és körvonalazódó állami és civil partnerségek. Továbbra is jelentős gondolatként fogalmazódott meg a Kárpát-medencei TDM összefogás szükségessége, melynek jegyében a TDM Magyarkanizsa jelezte a Magyar TDM Szövetségbe való belépési szándékát.

A Szövetség az 50. belépő taggal és a 10. Országos TDM Konferenciával ismét mérföldkőhöz érkezett, noha az egyesület 2014. január 28-án éri el fennállásának 3. évfordulóját. Ennek tudatában a Szövetség vezetősége a tagsággal egyetértésben meghatározta a TDM rendszerfejlesztés érdekében elengedhetetlen kulcsfeladatokat, melyek az előttünk álló intenzív időszakot követően meghatározó és érezhető változásokat hozhatnak a TDM-ek életében.


Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Debrecen Business Forum 2024
A Kelet-magyarországi régió fejlődésének új perspektíváiról csaknem 300 üzleti szereplő - köztük a legnagyobb multinacionális vállalatok hazai vezetői…

További cikkek