2024. 06. 13. csütörtök

Antal, Anett
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Gazdaság
  • »
  • Negyedszer nyert aranyérmet Magyarország egyik legnépszerűbb söre Belgiumban

Negyedszer nyert aranyérmet Magyarország egyik legnépszerűbb söre Belgiumban

Idén negyedik alkalommal vívta ki a Monde Selection Nemzetközi Minőségértékelő Intézet elismerését a Kőbányai sör Belgiumban. Hazánk egyik legnépszerűbb sörét neves sörfőzőkből, Michelin-csillagos séfekből, mester sommelier-kből, táplálkozás- és egészségtudományi szakemberekből álló nemzetközi zsűri díjazta aranyéremmel.

A legjobbaknak járó aranyéremmel díjazta a belgiumi Monde Selection Minőségértékelő Intézet idei versenyének sör kategóriájában a Kőbányait. A díjat immáron negyedszer kapta kimagasló minőségéért a fogyasztók körében is kiemelkedően népszerű sör. Magyarország egyik legismertebb és legkedveltebb söre 1948 óta, azaz több mint 60 éve kínál felfrissülést hűséges fogyasztótáborának.

A június 4-i, Athénban rendezett díjátadó kapcsán Kovács Sándor Lóránt, a Dreher Sörgyárak Zrt. vállalatfejlesztési igazgatója elmondta: „Az elmúlt években egyre nőtt a versenyben részt vevők száma, de az újabb érem is azt bizonyítja, hogy a sörgyártás területén szerzett másfél évszázados tapasztalatunk és folyamatos technológiai fejlesztéseink biztosítják Magyarország egyik legkedveltebb sörének, a Kőbányai sörnek helyét a bővülő mezőny élén. Különösen büszkék vagyunk sikerünkre a Diósgyőr FC-vel való együttműködésünk fényében, hiszen ilyen kiváló csapat, mint a DVTK, aranyérmes sört érdemel.”

A Monde Selection független minőségértékelő szervezetként több mint 50 éve vizsgál fogyasztói termékeket a világ minden tájáról, és a legkiválóbbak minőségét arany, ezüst és bronz fokozatok odaítélésével tanúsítja. A sör az egyik legnépszerűbb kategória – minden évben közel kétszáz márkát neveznek. A zsűrizésben neves sörfőzők, Michelin-csillagos séfek, mester sommelier-k, táplálkozás- és egészségtudományi szakemberek, valamint a legjelentősebb söripari szervezetek képviselői vesznek részt.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kilencmilla kódokból
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) folyamatosan ellenőrzi a különböző portálokon, közösségi oldalakon kereskedőket. A gyanús, ületszerűnek tűnő profil…

További cikkek

Lemaradt a felszállásról
Lemaradt a londoni gépről egy román utas, akit az M4-es autóúton ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei. …