2024. 05. 30. csütörtök

Janka, Zsanett
1 EUR 387 HUF
1 GBP 455 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Gazdaság
  • »
  • Munkaerő-keresés – Lehet magyar ajkú fizikai munkaerőt találni

Munkaerő-keresés – Lehet magyar ajkú fizikai munkaerőt találni

A munkaerő-kölcsönzés napjaink egyik korszerű megoldása a cégek hatékonyabb működésének érdekében. A cikkben annak jártunk utána, hogy mit jelent pontosan ez a foglalkoztatási forma, és milyen szempontok alapján érdemes kiválasztani az ideális kölcsönző céget?

Nincs több feszült válogatás

A munkaerő-kölcsönzés lényege, hogy a kölcsönbeadó a kölcsönbevevő számára akár átmeneti létszámhiány esetén, akár hosszabb időintervallumra felkutatja az ideális munkavállalókat, akik aztán a kölcsönbevevőnél folytatják a munkavégzést. Ideális esetben a folyamat mind a munkavállaló, mind a partnervállalat, mind a kölcsönző cég számára kölcsönös elégedettségen és megbecsülésen alapul. A munkaerő-kölcsönző cég átvállalja a munkakezdéssel és az adminisztrációval járó feladatok és terhek nagy részét, így a vállalati partnerek nagyobb kapacitással rendelkeznek a napi teendők elvégzésére.

A Beraman Hungary, munkaerő-kölcsönző cég kollégáit kérdeztük, melyek a legkiemelkedőbb előnyök, amiért érdemes nemcsak emellett a lehetőség mellett, de mellettük is dönteni, akár hosszabb távon is.

Tudás, tapasztalat és profizmus

A Beraman Hungary munkatársai elsősorban munkaerő-kölcsönzéssel és -közvetítéssel foglalkoznak. Évtizedes tudásuk és kiépített kapcsolati rendszerük segítségével támogatják a különböző cégek munkaerő kérdésének hatékonyabb megoldását és az ezzel járó terhek csökkentését. Kiemelkedően fontos, hogy határon túli kapcsolati tőkével, és szükség esetén megfelelő szálláskapacitással rendelkeznek, így biztosítva a magyar ajkú fizikai munkatársakat partnereiknek.

– Gyorsan tudnak reagálni a hirtelen fellépő, akár nagyobb, 10, 20 vagy akár 50 fős létszámhiány problémájára.
– A munkavállaló alkalmazásával járó adminisztrációs feladatok nem az adott cég HR osztályát terhelik, hiszen azok legnagyobb részét a kölcsönző cég látja el.
– A munkaerő kölcsönzésének a díja költségként is elszámolható, így a tervezett bérköltség összege szinten tartható.
– A kölcsönbevett dolgozó elbocsátását nem szükséges megindokolni, a munkaviszony egyszerűen megszüntethető.
– A gördülékeny munkakezdéshez szükséges előlegek kifizetését a munkaerő-kölcsönző cég intézi.
– Az interjúkra már a kölcsönző cég által “előszűrt” jelöltek érkeznek, ezzel rengeteg idő takarítható meg, az optimális jelöltek kiválasztása pedig sokkal eredményesebb és kevésbé időigényes.

Professzionális segítség a cégek világában

Bár a munkaerő-kölcsönzés számos előnnyel jár, fontos jól megválasztani és leellenőrizni az adott céget, emellett pedig a könnyed kommunikáció is elengedhetetlen. A Beraman Hungary-nél vallják, hogy a munkavállalók kölcsönzése egy kölcsönös tiszteleten alapuló komplex szolgáltatás, mely megkönnyíti a cégek mindennapi, rugalmas működését, teljesen törvényes keretek között. Miért ne könnyítené meg saját és vállalkozása dolgát, szavazzon bizalmat a korszerűbb, produktívabb munkaerő keresésének. Az ideje pedig megmarad az igazán fontos dolgokra./X/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kutatás: a mérnöki, programozói és orvosi pályát tartják legvonzóbbnak az egyetemisták   Mérnöki, programozói és orvosi pályán helyezkednének el…

További cikkek

Tiltott rovarölő szereket találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei egy bolgár kamionban Békés vármegyénél. …