2024. 06. 16. vasárnap

Jusztin
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF

Meglepetés nélküli NAV akció

Az Észak-magyarországi régió történelmi borvidékein az őszi szüreti rendezvényeknek is kiemelt figyelmet szentel a Nemzeti Adó- és Vámhivatal, szeptemberben a Mádi Furmint Ünnep programjait új szemlélettel vette górcső alá.

Az érintett borászok bevallás és online pénztárgép adatait elemezve előzetesen, tájékoztató levélben értesítette a hivatal a várható akcióról a rendezvényre kitelepülő vállalkozásokat, és arról is adott információt, hogy adózási kérdésekben hová fordulhatnak.

Az operatív revizorok nyugta-, pénzkészlet ellenőrzéseket és forgalomszámlálásokat is végeztek. Az akció szervezésekor a NAV kiemelten figyelt arra, hogy a fesztiválra kilátogató vendégek az ellenőrzésekből a lehető legkevesebbet észleljenek. Köszönhetően az előzetes figyelemfelhívásnak, az elvégzett vizsgálatok egyike sem tárt fel érdemi mulasztást, és az új szemléletben végrehajtott akció elérte célját: a kulturált adózás elősegítése és a vállalkozók jogkövető magatartása megvalósult.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kilencmilla kódokból
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) folyamatosan ellenőrzi a különböző portálokon, közösségi oldalakon kereskedőket. A gyanús, ületszerűnek tűnő profil…

További cikkek