2024. 06. 20. csütörtök

Rafael
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Gazdaság
  • »
  • Már látható Fenyvesi Zoltánnal aka wheelchairguy-jal a reklámfilm

Már látható Fenyvesi Zoltánnal aka wheelchairguy-jal a reklámfilm

Nyolc másik európai országban is ez az ünnepi szpot fut
Fenyvesi Zoltán azaz wheelchairguy szerepel az ismert üdítő karácsonyi reklámfilmjének idei verziójában, a sárga Combino- és a Kelenföldi pályaudvar-jelenet mellett egy baráti társaság középpontjában tűnik fel Zoli az ünnepi szpotban.

Ki is az a wheelchairguy? Fenyvesi Zoltán egy 23 éves, jóképű főiskolás fiú Budapestről. Az ő története nemcsak azért különleges, mert például már a New York-i maratonon is részt vett vagy mert különösen kedveli a divateseményeket, esetleg épp azért mert filmben szerepel és mindezekről pedig még blogol is, hanem azért, mert ő mindezt úgy teszi sikeresen, hogy kerekesszékben ül születése óta.

„Tele vagyok tervekkel, nyitott vagyok az új dolgokra és pozitívan szemlélem az életet. Ezek a tulajdonságok nagyon hasonlítanak ahhoz, amit a cég is képvisel. Kiskoromban egyébként mindig vártam karácsony táján, hogy a tévében felbukkanjon a karaván. Az, hogy szerepelhetek az idei karácsonyi reklámfilmben, leírhatatlan örömet szerzett nekem. Felfoghatatlan, hogy ilyen élményben lehetett részem. Itthon nagyon kevés esetben bukkan fel mozgáskorlátozott bármilyen reklámban, ezért is nagy dolog ez az idei karácsonyi reklámfilm számomra” – mondta el Fenyvesi Zoltán, a wheelchairguy.

A részben Magyarországon forgatott karácsonyi reklámfilm nemcsak hazánkban látható már, hiszen a film adaptációja Bulgáriában, Romániában, Horvátországban, Ausztriában, Olaszországban, Görögországban, Csehországban és Szlovákiában is fut.
A tavalyihoz hasonlóan idén szintén a „Fontos, hogy tudd, mi az boldoggá tenni…” kezdetű Takács Nikolas karácsonyi dal a reklámfilm zenéje. A Boldoggá tenni című Nikolas-dal eredeti verziója egy igazi amerikai klasszikus, a Make Someone Happy Jimmy Durantetól.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kilencmilla kódokból
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) folyamatosan ellenőrzi a különböző portálokon, közösségi oldalakon kereskedőket. A gyanús, ületszerűnek tűnő profil…

További cikkek