2024. 06. 21. péntek

Alajos, Leila
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Gazdaság
  • »
  • Lépjen kényelmes otthonából a kinti napsütésbe HiSec biztonsági ajtón át!

Lépjen kényelmes otthonából a kinti napsütésbe HiSec biztonsági ajtón át!

A panel- és társasházi lakások betörés elleni védelme nincs megoldva azzal, hogy a bejárat a zárt lépcsőházon belül van. Egyes társasházakban némi védelmet jelent például a portaszolgálat, de a betörők trükkösek, ezt a problémát is rugalmasan meg tudják oldani.

Bízzuk a véletlen helyett egy megfelelő biztonságot nyújtó ajtóra otthonunk védelmét, annak beépítését pedig a hozzáértő szakemberre.

Az Euroline szakértői minden tudással rendelkeznek, ami az ön védelme érdekében szükséges. Sok éves tapasztalattal építik be alumínium nyílászáróikat, segítenek kiválasztani az ön ízlésének, elképzelésének leginkább megfelelő darabot.

Pontosan milyen ajtók közül lehet választani?

Számtalan design közül választhat, melyek megtekinthetőek a cég weboldalán. Színek közül választhatja a fehéret, aranytölgyet, sötétmogyorót vagy a cseresznyét.

Az ajtó jellemző tulajdonságai a következők:

●       Az ajtó acéllemezből készül, hasonlóan tokszelvényhez.

●       Két különálló zárbetéthez öt-öt darab kulcsot adnak.

●       A tökéletes zárhatóság érdekében 15 acéltüske 4 irányban zárja tokba az ajtót.

●       A megszokott betörési technika elleni védelemért kiemelésgátló csuklópánttal van ellátva minden ajtó.

●       Szigetelését ásványgyapot látja el.

●       A kényelem érdekében csengővel van felszerelve, valamint világító kilincs gondoskodik a sötétben is könnyű kulcshasználatról.

A betörések ellen nem csak ajtóval szükséges védekezni

Sajnos a közösségi média burjánzása a negatív hatások tekintetében is megmutatkozik. Hasznos dolog lehet, ha nem posztoljuk ki még utazás előtt, milyen jó messzire és milyen hosszú időre hagyjuk el otthonunkat. Ha szeretnénk megosztani ismerőseinkkel az élményeinket, tegyük ezt meg utazás után, és meséljük el, merre jártunk akkor, amikor már hazaértünk, és biztonságban tudhatjuk féltve őrzött otthonunkat.

Ezek az ajtók nem csak a betörőket fogják távol tartani

Gondoljon bele, mennyire bosszantó érzés az, amikor ágyba bújik, kipihenné a nap fáradalmait, de az ajtó alatt, mellett rések tömkelegén szivárog be otthonába a frissen sült rántott hús olajos illata. Még ha szereti is e finom ételt, annak illata nem kimondottan barátja a nyugodt pihenésnek.

Az sem feltétlen előnyös, ha vasárnap végre nem csörömpöl a régi vekker, vagy csak zizeg a telefon az éjjeliszekrényen, mert ön végre alhat, ameddig akar. Vagy ameddig a lépcsőházban boldogan, csaholva sétálni induló kutyus hagyja?

Ezek az ajtók az otthon melegét is meg fogják tartani télen. Nyáron pedig a nagy meleget tartóztatják fel, hogy ön mindig kellemesen és biztonságosan élhessen otthonában.

Ne gondolkodjon sokáig, mert egy okos választással nyugalmat, meleget, biztonságot teremthet magának úgy, hogy közben energiát is megtakarít. Válassza az Euroline ajtóit, keresse weboldalukon az árajánlat kérése lehetőséget, és mérlegeljen lehetőségei, elképzelései szerint./X/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kilencmilla kódokból
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) folyamatosan ellenőrzi a különböző portálokon, közösségi oldalakon kereskedőket. A gyanús, ületszerűnek tűnő profil…

További cikkek