2024. 06. 14. péntek

Vazul
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Gazdaság
  • »
  • Közel félmilliárd forint, 132 új munkahely megváltozott munkaképességűeknek Miskolcon,

Közel félmilliárd forint, 132 új munkahely megváltozott munkaképességűeknek Miskolcon,

Két miskolci civilszervezet (Szimbiózis Alapítvány és Miskolci Autista Alapítvány) jelentős forrásokat, közel félmilliárd forintot hoz Miskolcra 2014-ben, mely 132 új munkahely létrehozását jelenti elsősorban autizmussal élő és megváltozott munkaképességű személyek számára.

Néhány projekt már elkezdődött, míg a TIOP- 3.2.4.-13/1 projektek most indulnak. A projektek több esetben egymást kiegészítik, javítva a fenntarthatóságot, hatékonyságot. A Miskolci Autista Alapítvány és Szimbiózis Alapítvány 2014-ben közel fél milliárd forint pályázati támogatással 132 új munkahelyet hoz létre. Néhány projekt már elkezdődött, míg a TIOP- 3.2.4.-13/1 projektek most indulnak. A projektek több esetben egymást kiegészítik, javítva a fenntarthatóságot, hatékonyságot.

A jelentős fejlesztésekről február 26-án, szerdán, 11. 00 órától tartottunk sajtótájékoztatót, a Támogatott Foglalkoztatás Programirodánkban, melyen Soltész Miklós, az EMM, szociális, család és ifjúságügyért felelős államtitkára, Fülöp Attila, az EMMI család- és esélyteremtési politikáért felelős helyettes államtitkára, Csöbör Katalin (Fidesz) országgyűlési képviselő, Sebestyén László (Fidesz) országgyűlési képviselő, Dr. Kriza Ákos, Miskolc Megyei Jogú Város polgármestere, Szalkainé Haraszti Krisztina, a Miskolci Autista Alapítvány intézményvezetője és Jakubinyi László a Szimbiózis Alapítvány vezetője is részt vett.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kilencmilla kódokból
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) folyamatosan ellenőrzi a különböző portálokon, közösségi oldalakon kereskedőket. A gyanús, ületszerűnek tűnő profil…

További cikkek