2024. 06. 21. péntek

Alajos, Leila
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

Jövő héten: Gazdanapok!

Rónavölgyi Endréné polgármester a vásárszervező Novico ügyvezetőjével és Juhász Istvánnal közösen tájélkoztatták a sajtó képviselőit Szerencs kiemelt rendezvényéről a Rákóczi-vár kaszinótermében június 9-én.

Tartalmas- és gazdag program várja majd az érdeklődőket a Zempléni Eurorégiós Gazdanapok alkalmával Szerencsen. A háromnapos rendezvénysorozat hivatalos megnyitóját a polgármesteri hivatal épülete előtt felállított színpadon tartják június 19-én (pénteken) 11 órakor.

A gazdanapi kiállítás, vásár és a Zemplén Expo mellett hagyományosan a regionális vidékfejlesztés-, valamint élelmiszerbiztonság és állategészségügy aktualitásait elemző konferenciát is tartanak a szakemberek.

Az Új Magyarország Vidékfejlesztési Program támogatásával szakmai tanácsokat kaphatnak az érdeklődők és bemutatkoznak majd a régió LEADER Helyi Akciócsoportjai is.

A vásárt délutánonként kulturális programok színesítik: utcaszínház, gyermekszínpad, operettgála mellett sztárvendégként a Sugarloaf zenekar és a Crystal együttes lép színpadra.

Különleges kísérőrendezvény lesz a díszmadár- és hüllőbemutató, vadászati- és trófeakiállítás, június 20-án pedig a látnivalókban gazdag megyei vadásznapot tarják.

Szerencsi Hírek

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kilencmilla kódokból
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) folyamatosan ellenőrzi a különböző portálokon, közösségi oldalakon kereskedőket. A gyanús, ületszerűnek tűnő profil…

További cikkek