2024. 07. 13. szombat

Jenő
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF

Ivóvíz ünnep Szikszón

– Egy nagyon egyszerű szerkezet, tiszta só és áram, 12 év kutatás, és máris tiszta víz kerül a pohárba.- Galambodi Attila , a REDO Water System Kft. ügyvezető igazgatója mondta ezt, a mai ünnepen Szikszón.

A cég ezeket a tisztítóberendezéseket telepíti világszerte, s ma már 31 országban található kisebb nagyobb berendezés. A lényeg, hogy minden klór és vegyszer hozzáadása nélkül ihatunk tiszta vizet, s 1000 liter víz megtisztításához, mindössze 10 gramm sóra és 16 watt áramra van szükség. A rendszer teljesen automata.
Füzesséri József polgármestertől azt is megtudtuk, hogy miután ezen a héten már működött a rendszer, így Szikszó lakossága tiszta, jó ízű, lágy vizet iszik. A víz a beruházás beindításával nem lesz drágább, de sokkal egészségesebb.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…