2024. 04. 14. vasárnap

Tibor
1 EUR 392 HUF
1 GBP 458 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Gazdaság
  • »
  • HELL: Iparterület fejlesztés projekt lezárása és ünnepélyes átadása

HELL: Iparterület fejlesztés projekt lezárása és ünnepélyes átadása

400 millió forintos támogatás felhasználásával a HELL cégcsoport sikeresen befejezte a több mint 700 millió forint összértékű iparterület-fejlesztését, amelynek eredményeképpen 1,5 km hosszú út és a hozzá tartozó teljes infrastruktúra épült ki a HELL-hez tartozó ipari parkban, ahol a piacvezető energiaital-gyártó vállalat töltőüzeme, és az Üvegszikla Kft. logisztikai központja is található.
A Szikszó határában beindult iparfejlesztés egy újabb állomásához érkezett, ugyanis elkészült a 1,5 km hosszúságú úthálózat, a hozzá tartozó teljes infrastruktúrával együtt, mely beruházás eredményeként további 50 hektárnyi fejlesztési területet áll a HELL Ipari Parkban letelepülni szándékozó vállalatok rendelkezésére. A HELL nem titkolt célja, az eddigi és a legújabb projektjével is, hogy a térségbe újabb munkahelyteremtő és a gazdasági fejlődést és felzárkózást ösztönző beruházásokat vonzzon. Az ünnepélyes átadón részt vett Füzesséri József, Szikszó polgármestere is, aki a nemzeti színű szalag átvágása után elmondta: „Szikszó büszke arra, hogy olyan világcég választotta fejlesztései helyéül a várost, mint a Hell cégcsoport. Ezzel hozzájárulva a város gyarapodásához, és ahhoz hogy Szikszó neve újra ismerősen csengjen az egész országban. A Hell csoport példája is azt mutatja, aki Szikszó mellett dönt, az jó döntést hozott.”
A beruházás legújabb szakaszának elkészültével a területen kiépült az elektromos áram-, a földgáz- és az ívóvíz hálózat, a szennyvíz- és csapadékvíz elvezetés, a térvilágítás, valamint a parkolók kivitelezése. Az ipari park területén másfél kilométer aszfaltozott úthálózat épült meg, maximálisan kiszolgálva a régióban működő és a közeli ipari parkokban bővítéseket tervező cégeket, akik a jövőben legújabb beruházásukat Szikszó határában, a 3-as út mentén szeretnék megvalósítani.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Debrecen Business Forum 2024
A Kelet-magyarországi régió fejlődésének új perspektíváiról csaknem 300 üzleti szereplő - köztük a legnagyobb multinacionális vállalatok hazai vezetői…

További cikkek