2024. 06. 23. vasárnap

Zoltán
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

Élményvásárlás a vadonatúj miskolci Telekom üzletben

Új üzletkoncepció jegyében, rendkívüli nyitási akciókkal nyílik meg a Telekom termékeit és szolgáltatásait innovatív környezetben bemutató, megújult Telekom üzlet Miskolcon.

Július 11-én, a Villanyrendőrnél, a Széchenyi út 36. szám alatt megnyíló üzlet több mint egy új bolt: látványvilágában és kialakításában is egyedi megoldásokkal rendelkező üzlet ügyfélbarát módon, kézzel fogható, tesztelhető közelségben mutatja be a Telekom termékeit és szolgáltatásait, a legújabb okostelefonokat és tableteket – még több információt, plusz tartalmakat nyújtva az érdeklődőknek.

Az ügyfelek jobb és kényelmesebb kiszolgálására tervezett tágas, modern, átlátható és letisztult üzletet a Deutsche Telekommal közös nemzetközi együttműködés eredményeképpen alakították ki. Az új üzletkoncepció innovatív jellegét erősíti, hogy a megvalósítás során nagy hangsúlyt helyeztek az ügyfelek minél szélesebb körű interaktív tájékoztatására. A modern képernyőkön és készülékeken elérhető információ mellett igazi újdonságként az üzlettérben LED falat alakítottak ki, amely rendkívül attraktívan és érthetően mutatja be a Telekom termékeinek és szolgáltatásainak előnyeit, legújabb ajánlatait, ezzel is segítve az ügyfelek tájékozódását és döntését.

Az érdeklődők a kellemes és vonzó környezetben, többek között megtapasztalhatják az IPTV szolgál¬tatás – a hagyományoshoz képest – új tévézési élményét, valamint átélhetik a mobil szélessáv nyújtotta előnyöket.

A Telekom az üzletnyitás alkalmából 2013. július 11. és 18. között a készlet erejéig érvényes rendkívüli akciót, készülékkedvezményt kínál az új üzletben. Az első 50 vásárló Sony Xperia Tablet S táblagépet Net&Roll L új vagy lejárt hűségidejű mobilinternet-csomaggal (az előfizetésre és a mobilinternet csomagra vállalt 2 éves hűségnyilatkozattal, arany, illetve platina kiemeltségi szint esetén) 83 760 forint helyett 59 760 forintért vásárolhat. Valamint szintén az első ötven vevő Sony Xperia E okostelefont Mozaik L díjcsomaggal (új vagy lejárt hűségidejű előfizetéssel, az előfizetésre és a díjcsomagra vállalt 2 éves hűségnyilatkozattal) 21 360 Ft helyett 16560 forintért vásárolhat. Mindkét esetben 0 Ft kezdőrészlettel. Ugyanitt Samsung LED TV-készülék 0 ft-os kezdőrészlettel vásárolható meg, legalább 6 hónapja Telekom-előfizetők részére, 24 havi 3990Ft/hó kamatmentes részletre, új vagy meglévő TV-előfizetésre vállalt 2 éves hűségidővel.


Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kilencmilla kódokból
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) folyamatosan ellenőrzi a különböző portálokon, közösségi oldalakon kereskedőket. A gyanús, ületszerűnek tűnő profil…

További cikkek

Irodalmi Éjszakát rendez a Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtár (Miskolc, Mindszent tér 2.). 2024. június 28-án, pénteken 18-24 óra között. A szervez…