2024. 06. 13. csütörtök

Antal, Anett
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF

Elindult a digitális televíziós szolgáltatás Miskolcon

Az Antenna Hungária a régióban 7 telephelyről indítja el a digitális sugárzást.
Miskolc Polgármesteri Hivatala és az Antenna Hungária Zrt. szervezésében Dr. Kriza Ákos polgármester és Jean-Francois Fenech, az Antenna Hungária Zrt. vezérigazgatója részvételével indították el a digitális földfelszíni televíziós szolgáltatást Miskolc körzetében szerdán.
Miskolc/Avas digitális adón kívül az Antenna Hungária a régióban további 6 telephelyről indítja el a digitális sugárzást: Aggtelek/Perkupa, Fehérgyarmat/Penyige, Eger, Sátoraljaújhely, Fony és Sály. Az eseményt a digitális átállásról szóló szakmai workshop követte, melyben a cég beszámolt be a digitális földfelszíni szolgáltatással és annak vételével kapcsolatos fő tudnivalókról.

A rendezvényen élő szolgáltatás-bemutató keretében mutatták be a MinDig TV és MinDig TV Extra szolgáltatást. Az adókörzetekben akár szoba antennával vehető adások skáláját több csomagban teszik elérhetővé a fogyasztók számára, a hét csatornát a megfelelő dekóder vagy TV készülék segítségével ingyenesen, míg további 24-et előfizetéssel – tudtuk meg. A hálózat fejlesztése további adók üzembe állításával bővül a közeljövőben – jelezte Jean-Francois Fenech, az Antenna Hungária Zrt. vezérigazgatója.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kilencmilla kódokból
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) folyamatosan ellenőrzi a különböző portálokon, közösségi oldalakon kereskedőket. A gyanús, ületszerűnek tűnő profil…

További cikkek

Lemaradt a felszállásról
Lemaradt a londoni gépről egy román utas, akit az M4-es autóúton ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei. …