2024. 06. 16. vasárnap

Jusztin
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Gazdaság
  • »
  • Díjazták az európai vállalkozások ösztönzéséért kiírt pályázat hazai nyerteseit

Díjazták az európai vállalkozások ösztönzéséért kiírt pályázat hazai nyerteseit

Átadta az európai vállalkozások ösztönzéséért kiírt pályázat két magyar nyertesének díját Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter pénteken Budapesten, a hazai nyertesek képviselik majd Magyarországot a pályázat európai szakaszában. A Nemzetgazdasági Minisztérium az Európai Bizottsággal már nyolcadszor hirdette meg a „Díj az Európai Vállalkozások Ösztönzéséért” pályázatot. Ennek legfontosabb célja, hogy bemutassa a legjobb gyakorlatokat, amelyek segítik a vállalkozások alapítását, működését és fejlődését – mondta el az eredményhirdetésen Varga Mihály.

 

A pályázat hazai fordulójára 26 nevezés érkezett. A zsűri a magyar kreatívipar fejlesztéséért felelős állami intézmény, a Design Terminál Nemzeti Kreatívipari Központ „Gombold újra!” kezdeményezését, valamint a kisgyermekes anyák vállalkozóvá válását segítő Gazdagmami Kft. pályázatát találta a legalkalmasabbnak arra, hogy novemberben Magyarországot képviseljék a nemzetközi megmérettetésen.

 

(MTI)

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kilencmilla kódokból
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) folyamatosan ellenőrzi a különböző portálokon, közösségi oldalakon kereskedőket. A gyanús, ületszerűnek tűnő profil…

További cikkek