2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Álomszép programhelyszín a Mexikó-völgyben

A Diósgyőri Party-Service új székhelyet nyit

Lebilincselő természeti környezetben alakította ki új székhelyét Miskolc egyik tradicionális vendéglátó cége a Party-Service Kft. Épp egy éve, 2019 augusztus közepén kezdte a több tíz milliós, önerős  beruházást és építette fel a Mexikó-völgyben éttermi egységeit és az azokat kiszolgáló konyhát a családi  vállalkozás. A nyáron már fogadnak vendégeket a birtokon, melynek területe mintegy 10 ezer m2 és kapcsolódnak hozzá a környező erdőtelkek is, tovább bővítve a lehetőségeket.

Elsősorban céges családi napok, csapatépítő programok, esküvők lebonyolítását tervezik itt, de a terület napközis vagy művészeti táborok helyszínéül is szolgálhat. Az étterem 50-60 fő befogadására képes, míg  kültéren akár két-háromezer embert is el tudnak helyezni. Szükség szerint akár egy 800 m2-es  sátorrendszert is fel tud építeni a cég, ami rendkívüli lehetőségeket enged.

A beruházás első ütemében a konyhát és az étterem egy részét újította fel a Diósgyőri-Party Service Kft. és párhuzamosan a telekrendezés zajlott. A munkálatok tovább folytatódnak, hiszen a hatalmas területen és a kapcsolódó épületrészekben folyamatos rendezésre, felújításra van szükség, így a tervek szerint korszerűsítenék az éttermet, mestergerenda födémet állítanának, burkolatot cserélnének  és a fűtéskorszerűsítés is indokolt. Tervben van egy napelemes rendszer kialakítása és a nyílászárók cseréjére is pályáznának a jövőben. Egy használaton kívüli medencét fűszernövénykertté alakítanának, de tervezik többek között egy grillterasz, egy raktár, egy garázs kiépítését is. Álom, hogy a régi épületek egyikéből idővel szálláshely legyen. A gyerekek számára pedig játszóhelyet formálnának hintákkal, homokozóval.

A vállalkozást működtető Molnár házaspár vallja, hogy egyedülálló programhelyszínnel és azt kiszolgáló vendéglátással várja közönségét, hiszen a varázslatos természeti környezet eddig rabul ejtette a látogatókat. Bíznak a sikerben!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…