2024. 06. 25. kedd

Vilmos
1 EUR 394 HUF
1 GBP 465 HUF

Adománykuckó a miskolci Weidlich udvarban

A Harmonikus Jövőért Alapítvány tevékenysége – mondhatni – hiánypótló, és kiváló ötlet a segítségnyújtáshoz. Tamasek Kinga az alapítvány önkéntes képviselője azt mondja, hogy igaz, még a pálya elején van a szervezet, nagyon fiatal, de azért már eddig is sokat segített, az Anyaotthonnak, a MÁSÁ-nak, a nagycsaládosoknak, rászorulóknak.

Lássuk, hogyan is működik a dolog! Aki a miskolci Weidlich udvarban lévő adománykuckóba leadja az otthon már feleslegessé vált ruhaneműt, játékot, az máris segített a rászorulókon. Az ott lévő tárgyak ugyanis egy minimális összegért megvásárolhatóak, és a pénz egy ládába kerül, amelyet a nap végén kibontanak és jegyzőkönyveznek, majd az alapítvány kasszájába teszik. Ebből finanszírozzák az adomány kuckó fenntartását. A ruhákat, játékokat átválogatják, és ebből kapnak a rászorulók is.

Mint megtudtuk, abban biztosak lehetünk, hogy az általunk leadott tárgyakkal, ruhákkal nem találkozunk majd kereskedelmi forgalomban valamelyik butikban, vagy turkálóban, esetleg vidéki vásárban, hiszen ezzel az alapítvány hitelessége elvesznel, és céljaikkal is ellenkezne ez a megoldás.

Várják tehát a feleslegessé vált, de jó állapotban lévő ruhaneműt, játékot mindenkitől az adománykuckóban.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kilencmilla kódokból
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) folyamatosan ellenőrzi a különböző portálokon, közösségi oldalakon kereskedőket. A gyanús, ületszerűnek tűnő profil…

További cikkek