2024. 05. 27. hétfő

Hella
1 EUR 385 HUF
1 GBP 452 HUF

Elkészült Miskolc beruházási térképe

Elkészült Miskolc beruházási térképe (miMAP), amely a többi közt azt a cél szolgálja, hogy a városlakók minél pontosabb képet kaphassanak arról, hogy a városban milyen megvalósult, folyamatban lévő és tervezett beruházások vannak. A projekteket bemutató térkép az alábbi linkre kattintva érhető el:

 

www.mimap.hu

 

A „Miskolc érted fejlődik” szellemiség jegyében az online várostérkép lehetőséget nyújt arra, hogy az érdeklődők tájékozódhassanak a településen folyamatban lévő, lezárult, illetve kivitelezés alatt álló, a városképet, a városszerkezetet, a mindennapi közösségi életet meghatározó beruházásokról és tervezésekről.

 

Az érdeklődők a weboldal térképes információit követve folyamatosan nyomon követhetik a városban történő, elsősorban építési jellegű beruházásokat. A grafikus megjelenítés révén közérthető formában értesülhetnek a laikusok számára is fontos tudnivalókról: a projekt célja, leírása, fázisai, lefolyása, jelentősége, várható hatása, összefüggései. Továbbá, lehetőséget kapnak a megfelelő szakaszokban hozzászólni, beleszólni (Közösségi Tervezés). A “pin”-ekre kattintva megtekinthetők a beruházások médiaanyagai, sajtóhírei, a kapcsolódó programok linkjei, hírei.

 

A weboldalon a felhasználók beállíthatják, hogy hol laknak, illetve milyen további ponthoz kötődnek a városban. Amennyiben ezen helyszíneken fejlesztések, projektek indulnak el, a felhasználók folyamatosan értesítéseket kapnak majd. Az alábbi linkre kattintva pedig a folyamatosan bővülő, megtervezett, kivitelezés előtt álló beruházásokról további információ érhető el:

 

https://www.miskolc.hu/mimap-beruhazasi-terkep

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kutatás: a mérnöki, programozói és orvosi pályát tartják legvonzóbbnak az egyetemisták   Mérnöki, programozói és orvosi pályán helyezkednének el…

További cikkek