2024. 06. 22. szombat

Paulina
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Gazdaság
  • »
  • A DUNAFERR TOVÁBBRA IS STABILAN TERMEL, ÉS MUNKAHELYET KÍNÁL A HÁBORÚ ELŐL MENEKÜLŐKNEK

A DUNAFERR TOVÁBBRA IS STABILAN TERMEL, ÉS MUNKAHELYET KÍNÁL A HÁBORÚ ELŐL MENEKÜLŐKNEK

A DUNAFERR termelése jelenleg is biztosított, az alapanyag-ellátásban eddig komolyabb fennakadások nem voltak.

 

Némi termeléscsökkenésre az elmúlt napokban sor került, de a vállalat folyamatosan dolgozik azon, hogy alkalmazkodjon a kialakult körülményekhez. Az ellátási láncok biztosítása érdekében folyamatosan figyelemmel kíséri a társaság azokat a globális eseményeket, melyeknek hatása lehet a termelés zavartalan fenntartására. A DUNAFERR felkészült arra is, hogy átalakítsa logisztikai és beszerzési útvonalait, és szükség esetén más forrásokból oldja meg a termeléshez szükséges anyagok beszerzését.

 

Az acélpiacon az árak jelenleg magasak, és emelkedik a kereslet is az acél termékekre. Mindez kedvező a DUNAFERR számára, azonban az energiaárak továbbra is rendkívül magasak – például az egy évvel ezelőtti árszint mintegy ötszöröséért tudja beszerezni a vállalat a földgázt.

 

Összességében a DUNAFERR bizakodó és továbbra is stabilan tud termelni.

 

Erre építve és a kialakult helyzetre tekintettel a DUNAFERR létrehozott egy rendkívüli segélyalapot, és elindította a „DUNAFERR segélyalap programot”, hogy segítséget nyújthasson elsősorban magyarul beszélő, az ukrajnai válsághelyzetből hazánkba menekülő emberek számára. Ennek a kezdeményezésnek a részeként a vállalat közel 100 főnek tud azonnal munkát biztosítani üzemeiben, különböző munkakörökben. A kezdeményezésben munkát vállalni szándékozó emberek számára bért, lakhatási támogatást, egyszeri rendkívüli munkakezdési segélyt és más juttatásokat is biztosít a DUNAFERR. A programmal kapcsolatos részletes információk a DUNAFERR weboldalán elérhetőek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kilencmilla kódokból
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) folyamatosan ellenőrzi a különböző portálokon, közösségi oldalakon kereskedőket. A gyanús, ületszerűnek tűnő profil…

További cikkek

Irodalmi Éjszakát rendez a Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtár (Miskolc, Mindszent tér 2.). 2024. június 28-án, pénteken 18-24 óra között. A szervez…