2025. 04. 2. szerda

Áron
1 EUR 401 HUF
1 GBP 480 HUF

Gasztro

Tárkonyos raguleves
Hozzávalók: - ½ kg hús– sertés, őz, vaddisznó, pulyka- kockára vágva - sárgarépa 4 db - fehérrépa 2 db - zöldborsó 20 dkg - gomba 15 dkg - hagyma 1db - tárkony 2 szál - tárkonyecet 1dl - cit…
Boszorkány máglya
Boszorkány máglya hozzávalók: Hozzávalók: – 16 db babapiskóta – 3 dl tej – ízlés szerint vanília cukor és porcukor – 25 dkg gesztenye massza – cukrozott tejszínhab – 1 tábla étcsokoládé &n…
Így válassz éttermet randevú céljából
Legyen szó félénk ismerkedésről vagy egy több éves kapcsolatról, egy randevú előtt szinte mindenkinek van néhány pillangó a gyomrában. Ez teljesen természetes reakció, sőt, tiszteletreméltó is! Azt je…
XIV. Böllérfesztivál Kistarcsán
Tizenkét csapatnak kellett a szombati Böllérfesztiválon versenyeznie a szigorú zsűri s a vendégsereg kegyeiért. A hat disznóból hagyományosan májas-, véres hurka és kolbász készült, de volt olyan csap…
NÉGY ORSZÁGBÓL 1763 PÁLINKA ÉS PÁRLAT!
Az Ongai Kulturális Egyesület által szervezett XIII. Quintessence Pálinka- és Párlatversenyre 1763 minta érkezett Magyarországon kívül Romániából, Szlovákiából, Szerbiából és ez alkalommal először Vie…
Igazi BorÉLMÉNY volt az 5. BorÉRT BORTÚRA
A BorÉrt Egyesület január 26-án ötödik alkalommal is sikeresen, sőt teltházzal, valósította meg Magyarország egyetlen borturizmussal foglalkozó tematikus eseményét a Vajdahunyadvárban.  A konferencia …

Facebook

Időjárás

Hirdetés

Karikatúra

furesz

Legolvasottabb

Hirdetés

Nap vicce

– Hogy hívják a mexikói rigót?
– ???
– Rodrigó!

Forrás: napivicc.hu

Hirdetés
Hirdetés

Horoszkóp

Hirdetés
Hirdetés
Adatvédelmi áttekintés

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek. A cookie-adatok a böngészőben tárolódnak, és olyan funkciókat látnak el, mint amikor felismerik Önt, ha visszatér a webhelyünkre, és segítenek nekünk annak megismerésében, hogy melyek a webhelyünk látogatóink számára leghasznosabb részei. Köszönjük, ha lehetővé teszi számunkra ezen cookie-k használatát!