2025. 04. 1. kedd

Hugó
1 EUR 403 HUF
1 GBP 481 HUF

Gasztro

Kókusz tekercs
Kókusz tekercs Egy rúdhoz: 20 dkg darált keksz 15 dkg porcukor 2 evőkanál kakaópor 1/2 dl rum 2 merőkanál kávé Krém: 7 dkg vaj 10 dkg porcukor 1 nagy csomag kókusz reszelék (kb fele …
Burgonya krémleves
Hozzávalók a burgonya krémleveshez: 4-5 db burgonya húsleveskocka vagy ételízesítő vöröshagyma, fokhagyma 1 babérlevél 1 pohár tejföl 1 evőkanál keményítő 1 kanál olaj petre…
Ezt eszik a pöttöm újpesti gurmék
Bemutatkozott a Homoktövis Bölcsi reformkonyhája Csirkemájas bulgur-rizottó, sajtos-répás csiga és limonádé volt a menü október 4-én azon a sajtóeseményen, ahol a Homoktövis Bölcsőde hazai viszonyl…
Ezrek követik a sommelier-influenszert
Kovács Antal szerint nem elég, ha valaki jól tud dekantálni Egyre inkább felértékelődik nem csak a minőségi borok, de a jó sommelierek értéke is. A borok iránt érdeklődők széles köre azonban ma már…
Varázslat a tányérokon
A Disney-figurák útja filmvászonról porcelánra               A mesék világa, és az álomgyár kreatív csodái mindig is elvarázsolták a nézőket,…
Vadraguleves Nimród módra
Hozzávalók 10 főre:   1,5 kg felkockázott vegyes nagyvad húsa (szarvas, vaddisznó comb, lapocka/ előre csomagolt felkockázott hazai vadhúst is vásárolhatunk)   15 dkg erdei gomba…

Facebook

Időjárás

Hirdetés

Karikatúra

furesz

Legolvasottabb

Hirdetés

Nap vicce

– Hogy hívják a mexikói rigót?
– ???
– Rodrigó!

Forrás: napivicc.hu

Hirdetés
Hirdetés

Horoszkóp

Hirdetés
Hirdetés
Adatvédelmi áttekintés

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek. A cookie-adatok a böngészőben tárolódnak, és olyan funkciókat látnak el, mint amikor felismerik Önt, ha visszatér a webhelyünkre, és segítenek nekünk annak megismerésében, hogy melyek a webhelyünk látogatóink számára leghasznosabb részei. Köszönjük, ha lehetővé teszi számunkra ezen cookie-k használatát!