2021. 07. 25. vasárnap

Kristóf, Jakab
1 EUR 359 HUF
1 GBP 420 HUF

Jó munkához jó kávé kell!

Ön is járt már úgy, hogy semmi sem esett volna jobban egy finom, gőzölgő feketénél a munkahelyi pár perces szünetben, két feladat intézése között? Az irodában lévő kávégép viszont csak egy híg, kávét csak nyomokban tartalmazó barna levet csurgatott az alá helyezett műanyag pohárba

Sajnos ez a helyzet sokaknak lehet ismerős. Pedig a hatékony munkához elengedhetetlen, hogy a dolgozók legjobb tudásuk szerint lássák el a feladatukat, és megfelelő körülmények között dolgozhassanak. Egy jó kávé rengeteget lendít a munkakedven, ez nem vitás!

Milyen kávézási lehetőségei vannak egy irodai dolgozónak?

Ha a munkahely frekventált környéken található, az egyik lehetőség lehet az, hogy a legközelebbi kávézóban szerzik be a kollégák a napi kávéadagjukat. Ebben a munkáltató egyértelműen ellenérdekelt, hiszen ezek a kávészünetek biztosan nem 10 percig fognak tartani. Valójában a dolgozók számára sem kényelmes megoldás, mivel rossz időben, hidegben legszívesebben ki sem tennék a lábukat az irodából, de a koffein utáni vágy ilyenkor is hajt!

Egy másik, mindenkinek előnyösebb lehetőség az, ha az irodában biztosítottak a kávézás feltételei. A vállalat vehet egy kávégépet, bár szakszerű segítség híján nem egyszerű kiválasztani az igényekhez és a kapacitáshoz is illeszkedő berendezést. A géphez többféle terméket – kávét, tejport – kell folyamatosan vásárolni, nem is beszélve a kávézást kiegészítő eszközökről, úgy mint kávés poharak, csészék, cukor, tej, tejszín. Ezek rendszeres újravásárlása is plusz terhet ró a cégre, hiszen valakinek ezt rendszeresen figyelni és intézni kell.

Létezik azonban még egy megoldás, ami a fenti feladatok ellátását is magába foglalja: komplex irodai kávégép szolgáltatás igénybevétele. Mit is jelent ez pontosan? A KoffeinService segítségével összefoglaltuk, miben nyújt ez a lehetőség jóval többet egy kávégép megvásárlásánál.

Miért éri meg kávégép bérlésben gondolkodni?

Egy kávégép bérlésével kiküszübölheti azt a hibát, hogy olyan gépbe fektet nagyobb összeget, amely valójában nem is váltja be a hozzá fűzött reményeket. A rendszeres karbantartás, sőt hiba esetén a javítás megszervezése sem az Ön nyakába szakad, ezt a gépet biztosító cég oldja meg. Nem fordulhat elő, hogy a kollégák kifogynak a kávéból, és nincs aki az újabb adagot megrendelné vagy elmenne megvenni. Az irodai kávészolgáltató a fogyasztási szokások figyelembevételével biztosítja a folyamatos utánpótlást. Sőt, a színvonalas kiszolgálás részeként a kávézást kísérő egyéb kiegészítők is megtalálhatók a kínálatában.

Nem csak kávét, hanem élményt is nyújt

Egy minden igényt kielégítő irodai kávészolgáltató révén a dolgozók számára a munka közbeni kávéfogyasztás olyan kellemes élménnyé válik, ami kedvezően hat a hangulatukra, ezáltal pedig a munkahelyi légkörre. Jókedvűen, felfrissülve pedig mindenki szívesebben veti magát bele az új kihívásokba! /X/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

PROGRAMAJÁNLÓ 2021. július 26. – augusztus 2. Elaprózódás A PTE-MK szobrászhallgatóinak csoportos kiállítása Időpont: július 29. – augusztus 15.…