2024. 04. 24. szerda

György
1 EUR 394 HUF
1 GBP 457 HUF

Számtalan alkalomra bérelhetünk limuzint

Míg korábban a limuzinos utazás csak a gazdagok és az ismert emberek kiváltsága volt, addig ma már bármikor, bármilyen alkalomra bérelhetünk limuzint. Be is mutatunk néhány ötletet gondolatébresztőnek!

Partyjárat

Ha már a limuzinban elkezdenétek a bulit, annak sincsen akadálya. Érkezzetek úgy a party helyszínére, mint egy sztár! Mivel a limuzinbérlés hétköznap és hétvégén egyaránt elérhető, így akár a péntek esti bulijárat is lehet egy többszemélyes limo. A PLS Partylimuzinnál minden bérléshez ajándék pezsgő jár, amit bármikor megihattok. Sőt, ha Budapest 2 legnépszerűbb buli helyszínek egyikébe, azaz a Morrison’s 2-be vagy a LIGET Clubba vezet az utatok, akkor a belépőt máris megspóroltátok, és még egy ingyen welcome shot is vár mindenkit a bárpultnál. Garantált az igazán nagystílű, luxus belépő!

Lánybúcsú, esküvő? Miért ne?

Életed utolsó független estéjét szeretnéd megkoronázni egy felejthetetlen bulival? Belevetnétek magatokat a csajokkal az éjszakába, de meg kéne adni a módját? Rendeljetek limuzint a nagy alkalomra, álljatok ki a tetőablakba, és integessetek mindenkinek, aki csak arra jár. Mivel az ablakai lesötétítettek, így az emberek kedvükre találgathatják, hogy ki megy el mellettük, melyik hírességet rejtheti a hosszú és csillogó járgány!

Ha esküvőre szeretnétek egy mutatós és emlékezetes közlekedési eszközzel érkezni, akkor keresve sem találhattok jobbat, mint egy limuzin. Nem csak sikkes és modern, de a kreatív képeken is nagyon jól fog mutatni, mint háttér vagy éppen kellék. A PLS Partylimuzinnál most 4 óra bérlés felett 1 órát ingyen adnak ajándékba, sőt 2 óra felett pedig ajándék autódísszel kedveskednek.

Reptéri transzfer városnézéssel

Érkezik egy számodra fontos személy, esetleg egy ügyfél, akinek imponálni szeretnél? Bérelj limuzint és érkezz azzal a reptérre! Hidd el, garantáltan díjazni fogja a figyelmességed a másik fél! Ha pedig már benne ültök a járműben, akár egy kellemes kis városnézést is beiktathattok, hogy megmutasd a főváros nevezetességeit. Mint említettük, minden bérléshez 1 üveg ajándék, jó minőségű, hűtött pezsgő jár, amit útközben, kellemes környezetben kortyolgathattok el.

Városnézéshez a legideálisabb limuzin a Chrysler 300 C, mivel panorámatetővel szerelték fel ezt az egyedi járművet. Ennek hála nem csak az oldalt látható szépségekben gyönyörködhettek, hanem a fenti remekműveket is megcsodálhatjátok.

Limuzinos utazásra vágysz? Semmi akadálya, hiszen elérhető áron kaphatod meg mindezt, és még számos gyönyörű autó közül is választhatsz! /X/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek