2024. 06. 12. szerda

Villő
1 EUR 395 HUF
1 GBP 469 HUF

Ezerjó Fakanálforgatón járt BioSzentandrás

Móron rendezték meg április végén az Ezerjó Fakanálforgató – borral készülő ételek országos főzőversenyét a Szent György Heti Vigasságok keretében. Hernádszentandrás  BioSzentandrás csapata már tavaly is lenyűgözte zsűrit, így az idén is meghívást kaptak az országos viadalra.

Üveges Gábor, Hernádszentandrás polgármestere arról beszélt: baráti kapcsolat alakult ki az elmúlt években Mór és Hernádszentandrás között. Az idén is nagy örömmel és szeretettel fogadták a bio csapatot. A Hernád-parti csülök a zsűri különdíját nyerte el. Olyan jól sikerült az étel, hogy a rendezvényen résztvevő  Vujity Tvrtko is elismeréssel  szólt a bioszentandrási ízekről.

A jövőben Hernádszentandrás is megismeri majd a móriak főzési tudományát, hiszen a Fenyves Péter polgármester által vezetett móri csapat részt vesz VI. Hernád Fesztiválon.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Igent mondott a kockázatra egy borsodi esküvőiruha-szalon tulajdonosa, aki a működés több adózási szabályát is felrúgva szolgálta ki ügyfeleit. Nem le…
„Kétkezes kapaszkodó”
Több mint ezer hamis játékkonzollal pakolták plafonig azt a kamiont, amit a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei Gyul…