2024. 02. 24. szombat

Szökőnap
1 EUR 388 HUF
1 GBP 455 HUF

A legmenőbb fűszertartók

A fűszerőrlők, valamint a só- és borsszórók nem csak praktikusak, de konyhánk egyik elengedhetetlen felszerelései is.

 

 

 

 

A fűszer, mint lakberendezési kiegészítő

A fűszerőrlők, valamint a só- és borsszórók nem csak praktikusak, de konyhánk egyik elengedhetetlen felszerelései is. Ezen felül néhány mutatós darabbal dekorációs célokat is szolgálhatnak. Ha színes fűszerekkel töltjük meg őket, hangulatosabb és mutatósabb lesz a konyha, ráadásul könnyebben megtalálhatjuk a keresett fűszereket.

A kis hely sem probléma

Ha nem állnak rendelkezésre hosszú polcsorok a konyhánkban, akkor sem kell lemondanunk a fűszertartók praktikus elrendezéséről. Választhatunk fűszertartó állványt, ami egyszerű és letisztult formája mellett akár húsz különféle fűszer tárolására is alkalmas ráadásul az egész kiegészítő nem foglal több helyet egy egyszerű turmixgépnél. Ha pedig nem szeretnénk toronyba rendezni a fűszereinket akkor is rengeteg más formájú és elrendezésű állványok és tárolók közül válogathatunk.

Találd meg a legmenőbb fűszertartókat a FAVI.hu bútorkeresőn!

 

A fűszertartók modern megközelítése

A modern elektromos fűszerőrlők a letisztult megjelenés mellett mindig frissen őrült fűszert biztosítanak legyen szó főzésről vagy tálalásról. Választhatunk speciálisan egy adott fűszerhez készült elektromos darálót is, például chili paprikához készültet, amely borotvaéles pengéit úgy tervezték, hogy az a lehető legfinomabb darabokra aprítsa fel a paprikát. Még a speciális fűszerekre tervezett őrlők is használhatóak más fűszerekhez legyen az gyömbér, ánizs, kömény, koriander vagy egyéb szárított fűszer és gyógynövény.

Minőségi darabok

Különleges minőségi lakás kiegészítőt keresel? A fűszertartók között is vannak luxuskategóriás választások. Egy német tervezésű, tölgyfából vagy porcelánból készült darab figyelmes ajándék lehet barátainknak vagy családunknak, akik értékelik az ehhez hasonló kiváló tervezésű darabokat. Az ilyen odafigyeléssel készült stílusos darabok egészen biztosan megbízható kiegészítői lesznek a konyhánknak és akármilyen stílust is képvisel a konyhánk biztosan ékes darabja lesz egy ilyen fűszerőrlő./X/

Tipp: Annak érdekében, hogy a lehető legtovább szolgálhasson minket egy fűszerőrlő, rendszeresen tisztítsuk ki azt!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Magyar séfért rajong Washington
Szabó Balázs fogásai is bekerültek a legdivatosabb fogások közé Tokió, Helsinki és Brüsszel után 2021 óta a Washingtoni Magyar Nagykövetségen dolgo…

További cikkek