2024. 06. 13. csütörtök

Antal, Anett
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF
11. Kácsi Országos Vadételfőző Verseny és Fesztivál

11. Kácsi Országos Vadételfőző Verseny és Fesztivál

11. Kácsi Országos Vadételfőző Verseny és Fesztiválmely helyet ad a Magyar Tornaszövetség kezdeményezésének, és a sporttársadalom összefogásának az Észak-magyarországi árvízkárosultak hathatós, nagy arányú megsegítésére, támogatására

Kácson 2010. június 19-én szinte érintetlen természeti környezetben, a honfoglaló Eörs nemzettség egykori szálláshelyén, közel 240 éve népszerű búcsújáró helyen kerül megrendezésre immár 11. alkalommal a Kácsi Országos Vadételfőző Verseny és Fesztivál, mely mára nemzetközi szintűvé, a régió egyik legrangosabb eseményévé vált.

A nemes versengés a község sportpályáján június 19-én 8.00-kor kezdődik a versenyprogrammal, melyre a verseny kezdetéig lehet jelentkezni magánszemélyeknek, és vadásztársaságoknak.

A feltételek Kács honlapján megtalálhatóak. www.kacs.hu

A vadételek elkészítése mellett lesz borverseny is, mely borkóstolással is kiegészül.

Az írásban leadott jelentkezők számára a megfelelő húsadag biztosítva lesz. A további jelentkezők számára a helyszínen sajnos csak a “készlet erejéig” áll módunkban húsadagot biztosítani.

A vendégeinket, az érdeklődőket színes, a gyermekek számára is gazdag, egész napos programmal várjuk, mely másnap 02-kor a fáklyafényes utcabállal ér véget.

Sajnos, erre a rendezvényre egy olyan időszakban kerül sor, mely a szomszéd településeken a természet embereket, családokat bajba juttatott. Mi Kácsiak fel akarjuk használni a verseny adta lehetőséget, az ételeket, az egész rendezvényt arra, hogy a szolidaritásunk mellett, az árvíz okozta bajt enyhítsük, a bajba jutottakon segítsünk.

Eljutott a híre hozzánk, hogy a sportszövetségek, a Magyar Torna Szövetség elnökének kezdeményezésére a sporttársadalom összefog a nehéz helyzetbe került emberek segítése, támogatása érdekében. Külön öröm Kács lakóinak, nagyon megtisztelő a szervezők számára, hogy a Kácsi Országos Vadételfőző Verseny és Fesztivál rendezvénye lesz a támogatás, a segítség nyújtásának bázisa, kiinduló helyszíne. Ennek tartalmáról, formájáról a MATSZ napokon belül sajtótájékoztatót tart.

Már csatlakoztak a rendezvényünkhöz  magyarországi, és határon túli lovagrendek, akik szándékuk szerint több millió forint értékben juttatnak el adományokat június 19-ére Kácsra, melyet a tornaszövetséggel közösen adunk át az árvíz sújtotta  régióban, a visszajelzések alapján a rendezvényünkön résztvevő államtitkárok, és más köztisztséget betöltő személyekkel együtt.

 

11. Kácsi Országos Vadételfőző Verseny és Fesztivál 11. Kácsi Országos Vadételfőző Verseny és Fesztivál 11. Kácsi Országos Vadételfőző Verseny és Fesztivál

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek