2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Gasztro
  • »
  • Édes kísértések – mutatjuk 2024 legjobb cukrászdáit!

Édes kísértések – mutatjuk 2024 legjobb cukrászdáit!

Ikonikus operák és krémesek, csokoládévarázs, francia stílusú desszertalkotások – csodás édes remekműveket kóstolhatunk a Dining Guide Top 100 Étteremkalauz Top 10-es listáján szereplő cukrászdákban.

Az óbudai Málna The Pastry Shop 2024-ben harmadik alkalommal szerezte meg a kiadványban az év legjobb teljesítményét jelentő Év Cukrászdája díjat, így ezzel Magyarországon a Mihályi Pattiserie után második cukrászdaként a Hungarian Pastry Shop Best of The Best cím viselője lett.

Ráadásul idén a Dining Guide egy új díjjal, az Év Cukrásza Díj odaítélésével ismerte el egy kimagasló éttermi cukrász teljesítményét, melyet idén Szűcs Árpád a Four Seasons Hotel Gresham Palace cukrászatának vezető cukrásza nyert el.

Az idei év újdonsága volt még, hogy a Dining Guide külön fejezetben foglalkozott a fenntartható gondolkodású vendéglátóipari egységekkel, mely a globális értelemben vett fenntartható, felelős magatartást és működtetést jelenti. Így nem csak az éttermek, de a cukrászdák között is megszületett a TOP 10-es lista, melyet szintén a csatolt sajtóközleményben találhatsz.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek