2024. 06. 21. péntek

Alajos, Leila
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

Plazmaadás – egy Valentin-napi ajándék, ami igazi segítség!

A szeretetnek sokféle formája létezik. A Valentin-nap a kölcsönös megértés és a szeretetteljes gesztusok ünnepe. Segítesz megmenteni valakit, vagy javítod súlyos betegek életminőségét – ez is lehet a szeretet megnyilvánulása. Gyere el és adj vérplazmát Vascular Plazma és Sanaplasma plazmaközpontjaink egyikében! Minden donorunk számára Valentin-napi meglepetéssel készülünk.

Emberek ezrei köszönhetik életüket és egészségüket azoknak a donoroknak, akik rendszeresen adnak vért vagy vérplazmát. A gyermekektől az idősekig, bárki kerülhet legalább egyszer olyan helyzetbe, amikor élete a vér- vagy plazmadonációtól függ.

A donoroknak egyszerű feltételeknek kell megfelelniük. „A plazmaadás az egészségügyben régóta ismert és széles körben alkalmazott biztonságos folyamat, mely leginkább a véradáshoz hasonlít. A plazmaadás során csak a vérplazmát távolítják el, a vér többi alkotóelemét visszaáramoltatják a donor szervezetébe. Plazmaadó lehet minden 18 és 60 év közötti személy, aki legalább 50 kg testsúlyú. Tapasztalataink azt mutatják, hogy a plazmaadásra jelentkezők túlnyomó többsége megfelel az előírt feltételeknek és egészségügyi vizsgálatoknak” – mondja dr. Nyerges Judit, a Vascular és Sanaplasma plazmaközpontokat üzemeltető BioLife Plazma Hungary Kft. ügyvezetője.

Valentin nap alkalmából a szokásos juttatáson és kalóriapótláson felül a plazmaadókat édes meglepetéssel várják a Vascular Plazma és Sanaplasma központokban. Akik párban érkeznek, első plazmaadóként érvényesíthetik a központok baráthívó akcióját is.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek