2024. 05. 18. szombat

Erik, Alexandra
1 EUR 388 HUF
1 GBP 452 HUF

Óriási kényelem a kis méretű masszázsmedencékben is

Amikor jakuzzikra gondolunk, többnyire a nagy méretű modellek jutnak először eszünkbe, amiben akár egy kisebb baráti társaság is könnyedén elfér. Pedig a kisebb társaik is legalább akkora kényelmet és luxust tudnak garantálni a használóiknak, ráadásul ennek is megvannak a maga előnyei. A következő cikkben azok számára szeretnénk néhány támpontot adni, akik masszázsmedence vásárlása előtt állnak, és még abban sem teljesen biztosak, hogy mekkora lenne az ideális méret számukra.

A jakuzzi hatásai a testi egészségre

A masszázsmedencék fizikai hatásait több kutatás is bizonyítja. Már a legelső modell is azért készítették, hogy a feltaláló egy beteg családtagjának ízületi panaszain tudjon enyhíteni. Azóta pedig számos esetben igazolódott be, hogy a rekreációban is remek segítség lehet a rendszeres jakuzzihasználat.

Te is szeretnéd a mindennapi nyüzsgésben elfáradt tagjaidat egy kis hidromasszázzsal ellazítani? A SpaTrendnél számos ergonomikus masszázsmedence közül tudod kiválasztani azt a darabot, ami hosszú távon tudja a családod kényelmét szolgálni!

A hideg időben történő jakuzzizás jót tesz az ereknek, a keringésnek és a bőrnek is. A meleg vízből kiszállva a hideg levegő hirtelen változást jelent a szervezetnek, ezáltal feszesíteni tudja a bőrödet, és az artériákat is rugalmasan tartja.

Lelki egészség és a masszázsmedence

Mind tudjuk, hogy egy masszázs mennyire el tudja lazítani az embert. Amikor egy nehéz nap után a testünk is teljesen merevnek tűnik, és megfeszülnek az izmaink, sokat tud segíteni a hidromasszázs ereje. Ahogy a kötött izmok egyre lazábbá válnak, úgy érezhetjük azt is, ahogy a stresszt elengedjük, és a nyugalom veszi át a helyét.

Ennek köszönhetően könnyebben tudsz majd elaludni, az alvás pedig mélyebb és pihentetőbb lesz. Márpedig kipihenten sokkal könnyebben veszed az akadályokat a mindennapok során, és kevésbé leszel hajlamos a tartós stresszre.

A jakuzziban ülve nem csak az izmok tudnak teljesen ellazulni. A modern masszázsmedencék már többnyire fel vannak szerelve audioberendezéssel is, ami segít abban, hogy a hangok hatására az agy és a lélek is megnyugodhasson. Az persze mindenkinél változó, hogy milyen hangokkal tudja elérni a relaxációt. Vannak, akik a természet hangjaitól tudnak ellazulni, míg mások a klasszikus zenét részesítik előnyben. Bármelyik is legyen a számodra a kedvezőbb, az audiorendszeren keresztül le tudod játszani.

Kis hely, nagyobb intimitás

A kis méretű jakuzzik sok előnyös tulajdonsággal rendelkeznek, ami miatt azoknak is jó választási lehetőséget nyújtanak, akik csak kevés hellyel rendelkeznek otthon. Sokat számít természetesen az is, hogy az adott helynek mekkora a teherbíró képessége.

A kisebb jakuzziknak megvan az a bája is, hogy sokkal meghittebb hangulatot tudsz bennük teremteni. 2-3 ember tökéletesen el tud bennük beszélgetni kellemes, családias légkörben./X/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek