2024. 02. 27. kedd

Edina
1 EUR 390 HUF
1 GBP 456 HUF

Miért jó a vezeték nélküli álló porszívó?

Elsőre talán a régebbi, a seprű alternatívájaként kínált rúdporszívók ötlenek fel az emlékeidből, de ahhoz semmi közük nincs – némi alakbeli hasonlóságon felül – a modern vezeték nélküli álló porszívóknak.

Ugyan ezek is nagyszerűen kiváltják a seprűt a háztartásban, amit talán csak azért fogsz megtartani, hogy ha van erkélyed vagy teraszod, azt ne a vezeték nélküli porszívóddal tisztítsd – noha egyébként azt is nyugodtan megteheted! Hiszen nem kell konnektor ahhoz, hogy használhasd, így valóban bárhol a segítségedre lehet!

Hol használhatod a vezeték nélküli porszívódat?

Talán helyesebb kérdés volna, hogy hol nem?!

Koszos az autó? Mivel még a kárpitok tisztításához is kapsz külön fejet annak érdekében, hogy valóban hatékonyan használhasd ezen a felületen is, s mivel nem kötnek a vezetékek semmilyen formában, ráadásul pedig a súly sem fog hátráltatni, mivel pehely könnyű szerkezetről beszélünk – a vezeték nélküli porszívóval tökéletesen tisztává varázsolhatod az autódat. Akkor is, ha ehhez le kell menned a parkolóba és a tizediken laksz. Akkor is, ha úgy alakult, hogy csak a szomszéd utcában tudtál leparkolni.

Ki kell takarítani a nyaralót? A vezeték nélküli porszívóval könnyedén megteheted, és még a csomagok elől sem fog nagyobb helyet foglalni, mint egy összecsukott sima roller. Ha azt leviszed a srácoknak, akkor ezt vidd le magadnak! Megérdemled a segítséget!

Átugranál a szüleidhez, és besegítenél a nagytakarításba? Vidd magaddal a vezeték nélküli porszívódat, hogy náluk is szárnyalhass! Ideális karácsonyi ajándéknak is!

Kiknek javasolt a vezeték nélküli porszívó?

Mindenkinek, aki szeretné gyorsabban, hatékonyan és egyszerűen tisztán tartani a környezetét. Aki nem szeret hajlongani és utálja, ha egy nagyobb takarítás után fájni kezd a háta. Aki idősebb, s így nehezen boldogul azzal, ha nehezet kell emelnie. Aki szeretné, ha a gyerekek is kivennék a részüket a házimunkából. Aki szereti a modern megoldásokat és a stílusos dizájnt, de emellett nem szeretne engedni a jól megszokott hatékonyságból sem. Aki szeretne időt spórolni és egy lépésben letudni a porszívózást és a felmosást.

Aki szeretné, ha maradna energiája és ideje azokra a dolgokra is, amelyek igazán élvezetessé és örömtelivé teszik az életet.

Mit tudnak a vezeték nélküli porszívók?

A Roidmi.hu vezeték nélküli porszívók típustól függően különböző funkciókkal rendelkeznek, mégis sok közös van bennük. Nagyon hosszú garancia van rájuk, ez is mutatja, hogy a gyártó mennyire bízik a saját termékében! 2 év garanciát kaphatsz a porszívó egyes részeire, és 5 év garancia jár a vezeték nélküli porszívó motorjára.

Mindegyik vezeték nélküli porszívó nagyon könnyű, felszerelve is 2,4-2,7 kg súly között mozognak. 40 és 70 perc közötti üzemidőt nyújtanak az egyes modellek, és mindnek kiváló HEPA vagy ZiWei szűrőrendszere van, amelyek tökéletesen tisztán tartják az otthonod levegőjét. Zajszintjük alacsony, szívóerejük azonban nagy, így egyszerre komfortosak és eredményesek is. Karcsú kialakításuknak köszönhetően nem csak mobilisak, hanem csak nagyon kis helyet igényelnek. /X/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek