2024. 07. 12. péntek

Dalma, Izabella
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF

Tűvégen a jótevő sörcsaposok

Tűvégre csatlakozik a Zip’s csapata is a Magyar Vöröskereszt és az Országos Vérellátó Szolgálat Miskolci véradásán!

A neves sörfőzde csaposai, főzőmesterei, tulajdonosai és törzsvendégei is hagyják, hogy vérüket csapolják. Tettükkel a véradás jelentőségére kívánják felhívni a figyelmet. Azt akarják elérni, hogy példájuk által minél többen megtapasztalják az életmentésnek ezt a formáját, és csatlakozzanak a mozgalomhoz.
Ígérik, hogy virsli mellé három decit visszatöltenek a jótékony vérveszteségből sör formában: a véradókat kupon ellenében a Zip’s Brewhouse-ban vendégelik meg.
Az akció a miskolci Városháza aulájában október 27-én debütál. A „happy hour” 10 és 17 óra között várja a jótevő, ínyenc sörbarátokat.
A Zip’s által meghirdetett sörös véradó-mozgalom azonban nem áll meg október 27-én.
2018. december 31-ig minden Vöröskereszt által szervezett miskolci véradáson sörkupont kapnak a véradók, hogy azt felhasználva helyi főzésű, de világhírű sörrel koccintsanak a jó cselekedetükre.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…