2022. 05. 21. szombat

Konstantin
1 EUR 383 HUF
1 GBP 451 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Medicina
  • »
  • Több mint 200-an vettek részt a PreFog második szűrőnapján

Több mint 200-an vettek részt a PreFog második szűrőnapján

Február 26-án, szombaton rendezték meg a PreFog – Prevenciós Fogászati Szűrőprogram második szűrőnapját. A nagy sikerrel lezajlott rendezvényre több mint 200 résztvevő látogatott el. Az érdeklődőket teljes körű állapotfelméréssel és prevenciós tanácsokkal várták a XII. kerületi rendelőben.
A szervezők reggel 10-től fogadták az ingyenes szűrésre érkezőket, akik egy átfogó vizsgálaton vehettek részt. Azoknak, akiknek a XII. kerületi rendelő megközelítése nehézséget jelentett, a Moszkva térről induló kisbuszok könnyítették meg a helyszínre jutást.

„Egész nap folyamatosan jöttek az emberek, akik mind a szűrőnapon szerettek volna részt venni, valamint élni a program adta ingyenes töméscsere lehetőségével. Néhányan már az előkészületek folyamán, a helyszínen várták a kapunyitást, de ennek ellenére sikerült mindenkit alávetni a szűrővizsgálatnak. ” – nyilatkozta Dr. Nemes Katalin, a program vezetője.

A kezdeti órákban még a hőkandeláberekkel fűtött udvaron folyt az elő regisztráció annak érdekében, hogy az épületben zavartalanul haladjanak a szűrővizsgálatok, miközben a várakozók teát, üdítőt, pogácsát és cukormentes aprósüteményeket falatozhattak.
Az ingyenes szűrőnapon különös gondot fordítottak arra, hogy eloszlassák a gyermekek fogászati szűréssel kapcsolatos esetleges félelmeit. A rendezvényen megjelent családok legkisebb tagjait lufihajtogató bohóc, meseszoba és számos kifestőkönyv várta.

Az eseményről átszellemülve távoztak résztvevők, ami remélhetőleg hozzájárul ahhoz, hogy ezentúl másképpen vélekedjenek a fogászati kontrollvizsgálatokról és rendszeresen eljárjanak szűrésre.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Éjfélkor jár le a határidő
Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet. Ma a NAV összes központi ügyfélszolgálata 18 óráig, valamint a telefonos N…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum