2024. 05. 27. hétfő

Hella
1 EUR 385 HUF
1 GBP 452 HUF
Internetes patikát nyitott a Betegszoba.hu

Internetes patikát nyitott a Betegszoba.hu

Internetes patikát nyitott a Betegszoba.huÚj szolgáltatással bővült Magyarország legnépszerűbb egészségügyi közösségi portálja.
A gyógyulást és a megelőzést egészen újfajta szemléletből megközelítő Betegszoba.hu tavaly májusi indulása óta komplex egészségügyi portfolióvá nőtte ki magát. Hírszolgálat, anonim szaktanácsadás, kórház- és wellness-értékelések, laboreredmény-kereső mellett orvosi szótár és nemibeteg-értesítő áll a látogatók rendelkezésére. Az oldal széleskörű szolgáltatásait május 15-étől Szuperpatika.hu néven on-line gyógyszertárral bővíti ki.

Tavaly a Betegszoba.hu elnyerte a Miniszterelnöki Hivatal Elektronikus Kormányzati Központ Best Practice (példamutató kezdeményezés) minősítését. Azóta több mint 6.000 regisztrált magyar választotta a portált egészségügyi hírforrásává, mely jelenleg naponta átlagosan 5.000 felhasználót szolgál ki.
A Betegszoba.hu ma már információt nyújt valamennyi hazai állami, illetve magánklinikáról, wellness központról, több mint 1.000 orvossal áll kapcsolatban, adatbázisa pedig egy több mint 170.000 szavas magyar-latin orvosi szótárt is tartalmaz. Emellett nemibeteg-értesítő valamint orvos válaszol rovat, laboreredmény-kereső, és immáron patika is áll az olvasók rendelkezésére.

„Az elmúlt egy év sok tanulsággal szolgált számunkra. Egyre több klinika és internetes kiadóvállalat kezdi felismerni, hogy az egészségügy, mint internetes tartalom mennyi tartalékot rejt még magában.” – fogalmazott Dr. Papp András, a portál szakmai vezetője, a Budapesti Szent Rókus Kórház Kardiológiai Rehabilitációs Osztályának főorvosa, majd hozzátette: „Az internetes patikát az olvasói igények hívták életre. Az új szolgáltatással nem titkolt célunk, hogy tovább bővítsük visszatérő olvasóink táborát.”

A Betegszoba.hu portálcsoport támogatója a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége, felkért szakmai partnere a Magyar Orvosi Kamara, kiadója, az Opinion Leaders Kft.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek