2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Medicina
  • »
  • Határidő-hosszabbítás a 2013-as Astellas-pályázatokon!

Határidő-hosszabbítás a 2013-as Astellas-pályázatokon!

Meghosszabbított nevezési határidővel továbbra is várják az idei felterjesztéseket, médiaanyagokat, valamint rajzokat az Astellas-pályázatok (Az év orvosa, Média az orvosokért, Astellas Gyermekrajz Pályázat) szervezői. A módosítás értelmében a gyermekrajzok beküldésére 2014. február 6-ig, a betegtörténettel való jelölésre február 18-ig, a médiapályázatra történő nevezésre pedig március 7-ig van lehetőség.

„Minden évben nagy örömmel tölt el bennünket, hogy a páciensek által beküldött történeteken, a szívmelengető gyermekrajzokon, valamint a pozitív példákat bemutató médiaanyagokon keresztül milyen sok, emberi és szakmai szempontból egyaránt kiváló orvos kerülhet a nyilvánosság fókuszába. Fontosnak érezzük, hogy a magyar egészségügyet érő kritikák mellett e pozitív példák is minél nagyobb teret és nyilvánosságot kapjanak, hisz a betegek orvosba vetett hitét épp az ilyen esetek erősíthetik legjobban. Szeretnénk, ha az idei pályázatokon a korábbinál még több kitűnő orvost ismerhetnénk meg, ezért – sokak kérésének eleget téve – a pályázati időszak meghosszabbítása mellett döntöttünk” – nyilatkozta Dr. Markovich György, a díjat alapító Astellas Pharma ügyvezető igazgatója.

Az Astellas-díj – Az év orvosa pályázatra idén is az egykori és jelenlegi betegek saját vagy közvetlen hozzátartozójuk kezeléséről, gyógyulásáról írt történetét várják a szervezők, amelyből orvosuk emberi és szakmai kiválósága egyaránt láthatóvá válik. A 2013-ban második alkalommal meghirdetett Astellas Gyermekrajz Pályázaton az 5–12 éves korosztályba tartozó gyerekek rajzolhatják meg doktor nénijükkel vagy bácsijukkal kapcsolatos kedvenc történetüket. Az Astellas-díj – Média az orvosokért pályázaton olyan cikkeket, riportokat, illetve egyéb anyagokat (akár nyomtatott, online, rádiós vagy televíziós) várnak, amelyek kimondottan a magyar egészségügyben megtapasztalt pozitív történetekről, emberi és szakmai helytállásról számolnak be.

A pályázatokkal kapcsolatos részletes információk a www.astellasdij.hu weboldalán olvashatók.
 


Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…