2024. 06. 14. péntek

Vazul
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Medicina
  • »
  • Az AVON idén is keresi a Mellrák Elleni Küzdelem Hőseit

Az AVON idén is keresi a Mellrák Elleni Küzdelem Hőseit

Az AVON idén is keresi a Mellrák Elleni Küzdelem Hőseit –        Itt a lehetőség jót tenni egy jótevővel!

 A mellrák leküzdése kőkemény lelki és testi harcot jelent az érintett nők számára. Szerencsére élnek köztünk olyan emberek, akik áldozatos munkájukkal azért dolgoznak, hogy segítsék az emlődaganatban szenvedőknek legyőzni a betegségüket. Annak érdekében, hogy ezek az önzetlen jótevők még több nő gyógyulásához hozzá tudjanak járulni, az AVON idén második alkalommal hirdeti meg a Mellrák Elleni Küzdelem Hősei pályázatát. A pályázatra olyan hősök jelölését várják a szervezők, akik példaértékű és önzetlen cselekedeteikkel hozzájárulnak a mellrákkal diagnosztizált betegek gyógyulásához. A pályázatot elnyerő három jótevő fejenként 1 000 000 Ft-os támogatásban részesül.

Ismersz olyan embert a környezetedben, aki elkötelezett és áldozatos munkájával segíti a mellrákkal diagnosztizált nőket a gyógyulásban, és aki igazi példakép lehet másoknak? Jelöld az AVON által második alkalommal elindított: Keressük a Mellrák Elleni Küzdelem Hőseit pályázatára, ezzel esélyt adva neki arra, hogy egyike legyen azon nyerteseknek, akiknek önzetlen tevékenységét 1 000 000 Ft-tal támogatja a vállalat.

„Hatalmas öröm volt számunkra, hogy számos értékes embert és önkéntes segítő tevékenységet ismerhettünk meg a tavalyi pályázatunk kapcsán. Megható volt olvasni a jelölők sorait, amiben leírták, hogy miért az ő jelöltjük érdemelné meg a díj elnyerését. Bízunk abban, hogy idén is hasonlóan sok csodálatra méltó ember ajánlása érkezik be hozzánk és ismét fontos tevékenységeket támogathatunk. A Mellrák Elleni Küzdelem Hősei pályázatunkra bárki jelölhet olyan személyt a környezetéből, aki véleménye szerint jócselekedeteivel megérdemelné ezt a kitüntetést és az ezzel járó 1 000 000 Ft-os pénzbeni támogatást. A három nyertest októberben, a mellrák elleni küzdelem hónapjában hirdetjük majd ki.” – nyilatkozta a pályázat kapcsán Kósa Anita, az AVON Magyarország szóvivője.

A Mellrák Elleni Küzdelem Hősei pályázatra a nevezéseket június 15-én, éjfélig várják a szervezők, amelyben a jelölt tevékenységét röviden, maximum 1 oldalas szövegben kell összefoglalni és elküldeni a sajto@avon.com e-mail címre. A pályázat nyerteseit három kategóriában hirdetik ki: egy egészségügyi szakembert és egy civil önkéntest az öt főből álló szakmai zsűri szavazatai alapján, míg a harmadik díjazottat a közönség szavazatai alapján választják ki.

A pályázat további részleteiért látogass el az alábbi honlapra: https://avononline.avon.hu/palyazat

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek