2024. 07. 13. szombat

Jenő
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF

A Semmelweis kapja a támogatást

A K&H Csoport, társadalmi felelősségvállalásának részeként, immár egy évtizede kiemelt figyelemmel kezeli a gyermekegészségügyet. A K&H gyógyvarázs mára egy számos kezdeményezést összefogó komplex programmá vált, amely az elmúlt 11 évben 145 kórház és 141 mentőszolgálat munkáját támogatta különböző műszerekkel és berendezésekkel, több mint 512 millió forint értében.
A K&H gyógyvarázs keretén belül az országos pályázat mellett a rendszeres karácsonyi adományok, valamint a K&H Csoport különböző részlegei, dolgozói, ügyfelei és partnerei által tett felajánlások is segítik a magyar gyermekegészségügyet.
A Gravoform Kft, a K&H Csoport egyik partnere 2014-ben immár hetedik alkalommal csatlakozott a K&H gyógyvarázs programhoz, és idei felajánlását a Miskolci Semmelweis Kórház és Egyetemi Oktató Kórház kapta.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…