2024. 07. 16. kedd

Valter
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF

39 heti horoszkóp

 

Önnek nagyon fejlett kritikai érzéke van, a baj csupán az, hogy míg mások szemében a szálkát is észreveszi, addig a sajátjában a gerendát sem. Sürgősen változtatnia kellene ezen a magatartásán.
Még nem késő, sok mindenen lehet még fordítani a héten. Azok a dolgok, amelyek jelenleg elég rossz irányba haladnak, még jóvá tehetők, természetesen csak ha ön is akarja. Ha változást akar, tegye most.
Egy apró dolog kizökkentheti a hét elején legendás lelki nyugalmából, ám rövidesen ismét helyreáll az eredeti helyzet. Nem szereti, ha bárki zavarja, amikor dolgozik, ezért inkább elzárkózik.
Sok mindent másképpen lát már, mint régebben, de még mindig vannak olyan hiányosságok, amelyeket sürgősen pótolnia kell. A héten ne legyen türelmetlen és nagyravágyó, hagyja a másikat is élni.
Birtoklási vágya a napokban ismét megakadályozhatja abban, hogy tartós párkapcsolatot tudjon kialakítani. Önben pedig igen nagy erre az igény, és nagy a szeretetvágya is, de kimutatni nem tudja.
A hét folyamán sokat lendíthet egy bizonyos ügyön pozitív hozzáállásával. Az utóbbi időszak tapasztalatai alapján sok mindent másképpen csinál, és igazán engedékenyebb másokkal szemben is.
A héten nem sokat kell tennie azért, hogy minden olajozottan menjen. Az ön személyes varázsa sok mindent megold, sok problémán átsegíti, és rengeteg embert magához tud csalogatni e módszerrel.
Nem adja ki a legféltettebb titkait senkinek. Az sem jó azonban, ha túlzottan óvatos, és titkolózik, a héten legalább azt árulja el a hozzátartozóinak, hogy mi a következő lépés egy ügy menetében.
Most már minden rendben lesz, a megszokott kerékvágásba sikerült terelnie az eseményeket. A magánélete talán még nem a legfelhőtlenebb, ám ez nem csupán önön múlik, hanem a környezetén is.
Most látja csak teljesen világosan, hogy mennyire káros volt az egészségére az a sok felesleges idegeskedés, amely az utóbbi időben mérgezte a légkört. Ezen a héten már igazán jól érzi majd magát.

Ne foglalkozzon túl sokat saját magával, a saját lelki problémáival. Higgye el, hogy másoknak is legalább annyi gondjuk-bajuk van, mégsem panaszkodnak. Tanuljon meg ön is tűrni ez a hét jó alkalmat kínál erre.
Végezze nyugodtan a megkezdett munkát ezen a héten is, s haladjon tovább azon az úton, amit kijelölt saját magának. Ne hagyja, hogy bárki is beleszóljon az életébe, és irányítani akarja bármilyen téren is.

www.hogra.hu

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Heti horoszkóp
Érvényes: 2019. április 13-tól 20-ig (03.21.- 04.20.): Szenvedélyes hét áll előtted. Nálad mindig a Mars pozíciója a legfontosabb. Jelenleg a sze…
48. heti horoszkóp
  Egy apró dolog kizökkentheti a hét elején legendás lelki nyugalmából, ám rövidesen ismét helyreáll az eredeti helyzet. Nem szereti, ha bárki z…
47. heti horoszkóp
  Jobban meg kellene választania a barátait. Most nincs túl jó passzban, nemigen hiányzik még az is ráadásként, hogy holmi butaságokon mérgelődj…

További cikkek